Facebook Pixel Sportdog.gr | Η δύσκολη αποστολή του ΠΑΟΚ, η δυνατή έδρα των Σλοβάκων και το 2.70 που… προκαλεί!
| 2019-08-22 09:39:00

Η δύσκολη αποστολή του ΠΑΟΚ, η δυνατή έδρα των Σλοβάκων και το 2.70 που… προκαλεί!

Sportdog Team
Η δύσκολη αποστολή του ΠΑΟΚ, η δυνατή έδρα των Σλοβάκων και το 2.70 που… προκαλεί!

Στη Σλοβακία συνεχίζεται απόψε (22.00) το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ καλείται τώρα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ώστε να μπει στους ομίλους του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς θεωρητικά είναι καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους τους, ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι πιο πίσω από πλευράς ρυθμού, αφού οι Σλοβάκοι έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα πρέπει να βρει τρόπο να… ξεχάσουν όλοι τον αποκλεισμό από τους Ολλανδούς και τα όσα ακολούθησαν με τις φωνές για τη διαιτησία.

Η Σλόβαν είναι μία καλή ομάδα, που φυσικά έχει… ταβάνι και η οποία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημά της. Έχει κάνει ήδη το 5/5 και μάλιστα με το εντυπωσιακό 17-1 στα γκολ και δείχνει ικανή να διατηρήσει τα σκήπτρα της. Στην Ευρώπη, μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, μπήκε στον πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 10 Ιουλίου, αντιμετωπίζοντας τη Σουτγέσκα. Μετά τα δύο 1-1 (με το δεύτερο μάλιστα σε ισοφάριση στο 93’), αποκλείστηκε με 3-2 στα πέναλτι εκτός έδρας και συνέχισε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Αρχικά, νίκησε εντός έδρας με 2-1 τη Φερονικέλι, ενώ επικράτησε και στη ρεβάνς με 0-2, για να βρεθεί στο δρόμο της, η Ντάνταλκ στον τρίτο προκριματικό, την οποία απέκλεισε με δύο νίκες 1-0 και 1-3.

Όσον αφορά το ρόστερ της, ο 22χρονος τερματοφύλακας, Ντομινίκ Γκρέιφ, βρίσκεται στις αναφορές πολλών σκάουτ, ενώ στην επίθεση υπάρχει ο 25χρονος, Άντραζ Σποράρ που θεωρείται καλή περίπτωση. Ο 24χρονος στόπερ Αμπένα, ήρθε από τη Σπάρτακ Τρνάβα φέτος το καλοκαίρι, ο 27χρονος μέσος Ντάνιελ ήρθε από τη Ρουζομπερόκ, ενώ δανεικός ήρθε ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Ρατάο από τη Ζόρια. Με μεταγραφή στη Σλόβαν, πήγε το φετινό καλοκαίρι και ο νεαρός στράικερ, Γιώργος Τζοβάρας, από την Κ19 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του  μπαίνει σε αυτό το ζευγάρι ως το μεγάλο φαβορί, ειδικά μετά τις εμφανίσεις του με τον Άγιαξ και τον μάλλον άδικο αποκλεισμό του. Μεγάλος στόχος βέβαια όλων στον Δικέφαλο ήταν η είσοδος στους Ομίλους του Champions League και για αυτό το πιο δύσκολο για τον Αμπέλ Φερέιρα, θα είναι να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα του. Το έργο του Δικεφάλου του Βορρά δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι πρωταθλητές Σλοβακίας επιθυμούν διακαώς την επιστροφή τους σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τον κόσμο της ομάδας να είναι μία… ανάσα από το sold out για το αποψινό ματς.

Ωστόσο, ο Δικέφαλος απέδειξε και στα δύο παιχνίδια πως επιθετικά… πετάει φωτιές και πρώτος του στόχος είναι να βρει γκολ απόψε και να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες, πέραν των Βιεϊρίνια, Βέρμπλουμ και Μαουρίτσιο, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δεν θα υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η Σλόβαν έχει την έδρα και το ρυθμό και τα προβλήματα που παρουσιάζει μέχρι τώρα (σε φιλικά και επίσημα) η άμυνα του ΠΑΟΚ, μπορεί να βρει έστω ένα γκολ. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι δεν… μάσησαν κόντρα στον Άγιαξ. Πρώτη μας επιλογή το goal-goal, αξίζει το ρίσκο και σε συνδυασμό με over 2.5

{22.00} Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ

Εκτίμηση: goal-goal (2.00)

Fun Bet: goal-goal και Over 2.5 (2.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags