Facebook Pixel Sportdog.gr | Με το… μαχαίρι στα δόντια Βίλα και Έβερτον - Το «αραχνιασμένο» ρεκόρ - Πώς πληρώνουν χωρίς άγχος!
| 2019-08-23 12:25:00

Με το… μαχαίρι στα δόντια Βίλα και Έβερτον - Το «αραχνιασμένο» ρεκόρ - Πώς πληρώνουν χωρίς άγχος!

Sportdog Team
Με το… μαχαίρι στα δόντια Βίλα και Έβερτον - Το «αραχνιασμένο» ρεκόρ - Πώς πληρώνουν χωρίς άγχος!

Με ένα παιχνίδι ξεκινάει σήμερα το βράδυ η τρίτη αγωνιστική της Premier League, καθώς η Άστον Βίλα υποδέχεται την Έβερτον.

Η Βίλα μετά από δύο αγωνιστικές μετράει ισάριθμές ήττες, δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να… τριτώσει το κακό. Στην πρεμιέρα έχασε 3-1 στην Τότεναμ, ματς στο οποίο προηγήθηκε, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έχασε 2-1 εντός από την Μπόρνμουθ, παιχνίδι το οποίο ήταν 0-2 στο 12’! Επιθετικά μέχρι στιγμής οι «χωριάτες» δείχνουν καλοί, παίζουν ωραία, δημιουργούν φάσεις και βρίσκουν γκολ, ωστόσο αμυντικά έχουν σημαντικά κενά. Εκτός και πάλι ο βασικότατος στόπερ Τσέστερ και ο χρήσιμος επιθετικός Κοντζιά.

Η Έβερτον του Μάρκο Σίλβα είναι αήττητη μετά από δύο αγωνιστικές, καθώς μπορεί να μην πείθει με τις εμφανίσεις της, ωστόσο παίζοντας «σφιχτά» αμυντικά έχει βρει τρόπο για την ώρα να μη δέχεται γκολ. Στην πρεμιέρα έμεινε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας παίζοντας και με παίκτη λιγότερο για 15 λεπτά, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε 1-0 εντός της Γουότφορντ. Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός πως η ομάδα του έχει κρατήσει το μηδέν σε δύο παιχνίδια, κάτι που έχει να συμβεί από τη σεζόν 1993-94 ενώ αν γίνει και για τρίτο σερί ματς στην αρχή πρωταθλήματος, θα το πετύχουν για πρώτη φορά από το 1912, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η φιλοσοφία της ομάδας του είναι επιθετική και ότι δεν θα γίνουν ομάδα που θα παίζει κλειστά για το 1-0.

Η Βίλα μετά τις δύο ήττες είναι υποχρεωμένη να παίξει επιθετικά και να κυνηγήσει από νωρίς το γκολ. Μέχρι στιγμής έχει δείξει πως δεν είναι αξιόπιστη στα μετόπισθεν, ενώ αντίθετα είναι αρκετά παραγωγική μπροστά. Η Έβερτον παρότι παίζει σφιχτά, θα δεχθεί πίεση και μοιάζει δύσκολο να κρατήσει το μηδέν για τρίτο ματς, ωστόσο έχει την ποιότητα για να απαντήσει. Θα ποντάρουμε στο goal-goal, το οποίο δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί και από νωρίς!

{22.00} Άστον Βίλα – Έβερτον

Εκτίμηση: goal-goal (1.65)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags