Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρεμιέρα Superleague: Ευκαιρία για ΠΑΟ, Ευρωπαίος ο Άρης και… μπόμπα για Ολυμπιακό!
| 2019-08-24 11:45:00

Πρεμιέρα Superleague: Ευκαιρία για ΠΑΟ, Ευρωπαίος ο Άρης και… μπόμπα για Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Πρεμιέρα Superleague: Ευκαιρία για ΠΑΟ, Ευρωπαίος ο Άρης και… μπόμπα για Ολυμπιακό!

Τρεις αναμετρήσεις έχει το σημερινό πρόγραμμα…

Ξεκινάει σήμερα η νέα σεζόν για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, το οποίο δεν θα θυμίζει σε τίποτα έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια, καθώς θα έχει πλέι οφ και πλέι άουτ, στα οποία θα συμπεριλαμβάνεται και ο πρωταθλητής. 

[19.00] Λαμία – Παναθηναϊκός

Η Λαμία ξεκινάει φέτος ως το απόλυτο φαβορί για υποβιβασμό, καθώς έχει τρομερά διοικητικά προβλήματα μετά την ανακοίνωση του Πανουργιά Παπαϊώανου ότι φεύγει από την ομάδα, αλλά και αγωνιστικά. Ο Μάκης Χάβος παραιτήθηκε αιφνιδίως, τη θέση του ανέλαβε στις αρχές Αυγούστου ο Σωτήρης Αντωνίου που μεταξύ άλλων έχει κάτσει στον πάγκο των ΑΕΛ, Τρικάλων, Σπάρτης, Παναργειακού, Πανηλειακού, Κορίνθου, Παναχαϊκής, Πανηλειακού και Καλλονής, ενώ μεταγραφικά αποχώρησαν πολλοί βασικοί και οι σημαντικότερες αφίξεις ήταν αυτές των Βύντρα, Βελλίδη και Ανάκογλου. Ο Παναθηναϊκός έχει μεταμορφωθεί σε σχέση με πέρυσι, έχει προχωρήσει σε προσθήκες πολλών ξένων παικτών κι έχει γεμίσει το ρόστερ του, ενώ η εικόνα του στην προετοιμασία ήταν εξαιρετική. Στο φιλικό πρόβα-τζενεράλε σκόρπισε 3-0 την Ξάνθη και θεωρώ ότι ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει πως σήμερα είναι η μεγάλη του ευκαιρία να ξεκινήσει με διπλό στη σεζόν.

Εκτίμηση: 2 (2.00)


[21.00] Άρης – ΟΦΗ

Ο Άρης αποκλείστηκε από την Ευρώπη άδικα, καθώς στον δεύτερο προκριματικό γύρο δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Μόλντε. Οι Κίτρινοι βρήκαν τρία γκολ και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα, όμως στην παράταση δέχθηκαν ένα γκολ από λάθος και… χαιρέτησαν. Έχουν αγωνιστικό ρυθμό, ενισχύθηκαν σημαντικά στις μεταγραφές, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης υποσχέθηκε καλύτερη πορεία. Οι Κρητικοί που κατάφεραν πέρυσι να σωθούν στα μπαράζ με γκολ στα τελευταία λεπτά κόντρα στον Πλατανιά, προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή και ο Γιώργος Σίμος κάθεται πλέον στον πάγκο. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική τους ετοιμότητα, ενώ για σήμερα δεν υπολογίζει τους τραυματίες Φερέιρα και Βαζ. Ο Άρης στα χαρτιά δείχνει ανώτερος, έχει έδρα και ρυθμό, στηρίζουμε τον άσο χωρίς να τρελαινόμαστε…

Εκτίμηση: 1 (1.50)
 

[21.30] Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέον στον Ολυμπιακό μετά το 4-0 της Τετάρτης κόντρα στην Κράσνονταρ στο Γ. Καραϊσκάκης, το οποίο τους φέρνει με το 1.5 στους ομίλους του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς παραμένει πάντως προσγειωμένος και ζήτησε προσοχή ενόψει της ρεβάνς της Τρίτης, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφού μοίρασε συγχαρητήρια, ξεκαθάρισε σε όλους πως στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν νέες απουσίες για σήμερα, ωστόσο ο Πορτογάλος κόουτς θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές για να ξεκουράσει παίκτες. Ο Αστέρας από την πλευρά του με νέο προπονητή πλέον στον πάγκο, τον 34χρονο Μπόρχα Χιμένεθ, ξεκινάει με στόχο την 5αδα και πολλές αλλαγές στο ρόστερ του. Έκανε 11 μεταγραφές, οι 8 εκ των οποίων είναι Ισπανοί και στη διοίκηση ελπίζουν πως θα βρουν νέα ταλέντα. Μεγάλο στοίχημα η επιλογή τους, περιμένουμε να δούμε τις υποσχέσεις του κόουτς για ποδόσφαιρο κατοχής με πολλές φάσεις. Δύσκολη η πρώτη του αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως οι Αρκάδες παραδοσιακά δυσκολεύουν τους Πειραιώτες. Στο… τάρταρα ο άσος, αξίζει να ρισκάρουμε με το Χ ημίχρονο, ποντάροντας στην κούραση και στο «άδειασμα» των γηπεδούχων μετά τη μεγάλη ευρωπαϊκή τους νίκη.

Εκτίμηση: Χ ημίχρονο (2.55)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags