Facebook Pixel Sportdog.gr | Απαντήσεις από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, η έκπληξη της ημέρας και η έδρα!
| 2019-08-25 11:16:00

Απαντήσεις από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, η έκπληξη της ημέρας και η έδρα!

Sportdog Team
Απαντήσεις από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, η έκπληξη της ημέρας και η έδρα!

Τι θα ποντάρουμε σήμερα στη Superleague;

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, όπου ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, λόγω της ευρωπαϊκής αποτυχίας τους μεσοβδόμαδα.

[18.45] Ατρόμητος – Λάρισα

Η σεζόν ξεκίνησε άσχημα για τον Ατρόμητο, καθώς αποχαιρέτησε την Ευρώπη στον δεύτερο προκριματικό γύρο, χάνοντας εντός από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Ο Γιάννης Αναστασίου είναι πλέον στο τιμόνι, ενώ υπάρχουν και πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Ο Βέλλιος αγωνίζεται πλέον στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ξεχώρισαν επίσης οι προσθήκες των Χαρίση και Γούτα. Έδειξε πάντως αδυναμίες στα ευρωπαϊκά του ματς και κάτι λείπει δημιουργικά! Η Λάρισα από την πλευρά της προχώρησε σε άλλη μία αλλαγή προπονητή, ο Αλέξης Κούγιας επέλεξε τον έμπειρο Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ μεταγραφικά υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, όχι όμως κάτι πολύ δυνατό. Δύσκολο ματς, στηρίζουμε την έδρα και τον ρυθμό που έχει ο Ατρόμητος λόγω Ευρώπης.

Εκτίμηση: 1 (1.65)

[19:15] Πανιώνιος – ΝΠΣ Βόλος

Ο Πανιώνιος ξεκινάει τη σεζόν με -6 και απαγόρευση μεταγραφών, καθυστέρησε πολύ στο παζάρι και τις τελευταίες ημέρες ανακοίνωσε κάποιους παίκτες κυρίως δανεικούς, ενώ θα στηριχθεί και πάλι σε νέα παιδιά, έχοντας ως στήριγμα τους «παλιούς» Κόρμπο και Μανιάτη. Στοιχηματικά είναι το δεύτερο φαβορί για υποβιβασμό και περιμένουμε με αγωνία την πρεμιέρα του. Οι Βολιώτες ανέβηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Σούπερ Λιγκ και περιμένουμε να δούμε τους ξένους παίκτες του ρόστερ τους, καθώς πέρυσι με τις… συμβουλές του Αχιλλέα Μπέου είχαν κάνει εξαιρετικές μεταγραφές Βραζιλιάνων και λόγω αυτών πήραν και την άνοδο. Πολλοί περιμένουν πως θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν και ίσως να άξιζε και το διπλό σήμερα, βάσεις του κλίματος που επικρατεί στην Πλατεία. Αρχή είναι ακόμα, πάμε συντηρητικά και ψάχνουμε απλά ένα γκολ των φιλοξενούμενων.

Εκτίμηση: Over 0.5 ΝΠΣ Βόλος (1.50)

[20.00] ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Από ευρωπαϊκή σφαλιάρα προέρχεται ο ΠΑΟΚ, καθώς πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση κατάφερε να χάσει με 1-0 στη Σλάβια Μπρατισλάβας το βράδυ της Πέμπτης και πλέον η πρόκρισή του είναι αμφίβολη. Ο Δικέφαλος λοιπόν ψάχνει σήμερα μία νίκη για να φτιάξει το κλίμα, ο Αμπέλ Φερέιρα θα κάνει κάποιες αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του, ενώ μέχρι τώρα σε όλα του τα παιχνίδια μπαίνει πάντα πολύ δυνατά και ψάχνει το γρήγορο γκολ. Ο Παναιτωλικός έχει πλέον στον πάγκο του τον Πορτογάλο προπονητή, Λουίς Κάστρο προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ και προσθήκες μόνο ξένων παικτών και αποτελεί ένα… στοίχημα για τη νέα σεζόν. Περιμένουμε να τον δούμε, δύσκολη η αποστολή του στην Τούμπα.

Εκτίμηση: 1 Ημίχρονο (1.65)

22.00] ΑΕΚ – Ξάνθη

Η Ένωση έχει τρομερά προβλήματα μετά τη βαριά ήττα με 3-1 από την Τράμπζονσπορ για τα πλέι οφ του Europa League και ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα για πόσο και εάν θα μείνει στον πάγκο ο Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος κόουτς δεν μπορεί να περάσει την επιθετική του τακτική στην ομάδα και αμυντικά έχουν τεράστια προβλήματα. Δημιουργικά πάντως λόγω του ταλέντου των παικτών, βγάζουν φάσεις και βρίσκουν γκολ, απέναντι σε εύκολους αντιπάλους. Οι ακρίτες από την πλευρά τους το καλοκαίρι άλλαξαν τα πάντα. Από τον προπονητή, όπου την θέση του Μίλαν Ράσταβατς πήρε ο Κίκο Ραμίρεθ, μέχρι το ρόστερ, καθώς αποκτήθηκαν 13 ποδοσφαιριστές και αποχώρησαν 14. Στην πρόβα τζενεράλε έχασε εύκολα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό. Μπορεί η ΑΕΚ να μην… τραβάει στην Ευρώπη, απόψε όμως θα πάρει μία εύκολη και άνετη νίκη, κυρίως λόγω αντιπάλου.

Εκτίμηση: 1 και over 1.5 (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags