Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Άγιαξ που… ξεπουλάει, το «θαύμα» του ΑΠΟΕΛ και η απόδοση έκπληξη που δεν είδαμε με ΠΑΟΚ!
| 2019-08-28 18:46:00

Ο Άγιαξ που… ξεπουλάει, το «θαύμα» του ΑΠΟΕΛ και η απόδοση έκπληξη που δεν είδαμε με ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Ο Άγιαξ που… ξεπουλάει, το «θαύμα» του ΑΠΟΕΛ και η απόδοση έκπληξη που δεν είδαμε με ΠΑΟΚ!

Η σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΑΠΟΕΛ, στη ρεβάνς του 0-0 στην Κύπρο, ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

Οι δύο ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν τους ομίλους του Champions League και καμία δεν είναι πρόθυμη να χαρίσει τα εκατομμύρια και τη λάμψη των αστεριών.

Ο Άγιαξ μετά την επεισοδιακή πρόκρισή του κόντρα στον ΠΑΟΚ, απέδειξε και στο πρώτο ματς με τους Κύπριους ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση και ότι οι πωλήσεις βασικών παικτών το φετινό καλοκαίρι έχουν επηρεάσει πάρα πολύ την ομάδα. Δεν είναι εύκολο άλλωστε να βάζεις κάθε χρόνο μεγάλα ταλέντα και για αυτό άλλωστε ο Αίαντας… εξαφανίζεται από το ευρωπαϊκό στερέωμα ανά διαστήματα, αφού αρέσκεται να πουλάει ό,τι καλό βγάζει. Η τελευταία πώληση που ετοιμάζει είναι αυτή του Ντόλμπεργκ στη Νις!

Αγωνιστικά οι Ολλανδοί ήταν μετριότατοι στο πρώτο ματς, απείλησαν ελάχιστα τον ΑΠΟΕΛ και με εξαίρεση το πρώτο 25λεπτο, δεν φάνηκαν καλύτεροι. Δέχθηκαν πίεσαν και είδαν τον Ονανά να κάνει μία-δύο σπουδαίες αποκρούσεις, ενώ τους έσωσε και το δοκάρι. Δεν παίζει σήμερα ο Μαζρούι που αποβλήθηκε στην Κύπρο, εκτός και ο τραυματίας Φαν ντε Μπέικ, αλλά επιστρέφει ο εξτρέμ Πρόμες.

Ο ΑΠΟΕΛ από την πλευρά του παρότι μπήκε κάπως φοβισμένα στο πρώτο παιχνίδι, μετά το 60λεπτο πίστεψε στις δυνατότητες του και κατάλαβε πως ο Άγιαξ αυτή την εποχή δεν… τρομάζει. Οι Κύπριοι γνωρίζουν πως ο αντίπαλός τους έχει αδυναμίες, τους τις έδειξε άλλωστε και ο ΠΑΟΚ στον προηγούμενο γύρο και ταξίδεψαν στην Ολλανδία με πολλά όνειρα και πίστη για το «θαύμα».

Το ματς βέβαια δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτό που είδαμε πριν δύο εβδομάδες ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Κύπριοι δεν είναι τόσο επιθετική ομάδα, ενώ μετά το 0-0 θα παίξουν σαφώς πιο προσεκτικά στα μετόπισθεν. Οι Κύπριοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν χαμηλά τον ρυθμό και να χτυπήσουν στην κόντρα, ενώ κλείνοντας τους χώρους θα δυσκολέψουν πολύ τους Ολλανδούς. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να αποκλειστεί, όμως εκτιμώ ότι θα πέσει… ηρωικά, για αυτό και θα ψάξουμε το Under 3.5, το οποίο κυκλοφορεί σε απόδοση που στα ματς Άγιαξ – ΠΑΟΚ δεν θα βρίσκαμε ούτε το Under 5.5!

[22.00] Άγιαξ - ΑΠΟΕΛ

Εκτίμηση: Under 3.5 (1.80)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags