Facebook Pixel Sportdog.gr | Απόδοση «δώρο» στο Γιούβε-Νάπολι και η φανέλα που πληρώνει στη Μίλαν!
| 2019-08-31 15:14:00

Απόδοση «δώρο» στο Γιούβε-Νάπολι και η φανέλα που πληρώνει στη Μίλαν!

Sportdog Team
Απόδοση «δώρο» στο Γιούβε-Νάπολι και η φανέλα που πληρώνει στη Μίλαν!

Ντερμπάρα στην Ιταλία σήμερα.

Φουλ δράση έχει σήμερα το πρωτάθλημα της Ιταλίας με την ντερμπάρα της Γιουβέντους με τη Νάπολι να έχει στραμμένα όλα τα βλέμματα επάνω της, αλλά και το παιχνίδι της Μίλαν με την Μπρέσια να προσφέρει καλές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

[19:00] Μίλαν – Μπρέσια

Η Μίλαν προσγειώθηκε απότομα στην πρεμιέρα και ηττήθηκε με 0-1 στην έδρα της Ουντινέζε παρουσιάζοντας πολύ κακή αγωνιστική εικόνα και κυριολεκτικά γλίτωσε από πολύ χειρότερα. Σοκ προκάλεσε το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει ούτε ένα σου που να βρει στόχο. Η ομάδα του Μιλάνου έχει φανέλα και αναμένεται να αντιδράσει. Η Μπρέσια έκανε ποδαρικό με το δεξί και έδειξε ότι δεν θα τα παρατήσει εύκολα φέτος και νίκησε την κάλιαρι εκτός έδρας με 0-1. Η νίκη αυτή ήταν η πρώτη της μετά το 1967 στην μεγάλη κατηγορία.

Εκτίμηση: 1 (1.55)

[21:45] Γιουβέντους – Νάπολι

Όπως κάθε χρονιά η Γιουβέντους έδειξε τις ορέξεις της από την πρώτη αγωνιστική. Νίκησε την Πάρμα χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά και χωρίς να κουραστεί. Πολλοί από τους «ακριβούς» παίκτες της Μεγάλης Κυρίας καθόντουσαν στον πάγκο στο πρώτο παιχνίδι παρόλα αυτά η πρωταθλήτρια έδειξε ότι κυριαρχεί. Την ίδια ώρα στο μυαλό της η ομάδα του Τορίνο έχει και την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και τον δύσκολο όμιλο που έχει κληρωθεί. Η Νάπολι στην πρεμιέρα είχε εντελώς διαφορετική εικόνα. Νίκησε με 3-4 την Φιορεντίνα, αλλά με πολύ δυσκολία, καθώς δεν μπορούσε να ελέγξει τα μετόπισθεν. Δέχθηκε τρία γκολ τα οποία πρέπει να αποφύγει οπωσδήποτε σήμερα εάν θέλει να πάρει κάτι από το μεγάλο ντέρμπι. Πάντως η ζυγαριά γέρνει προς την πλευρά της Μεγάλης Κυρίας που πάντα έχει τον πρώτο λόγο στα ντέρμπι.

Εκτίμηση: 1 (2.05)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags