Facebook Pixel Sportdog.gr | Το διπλό πρόκρισης και η… απάντηση του Μπεργκ που πληρώνει καλά!
| 2019-09-08 10:39:00

Το διπλό πρόκρισης και η… απάντηση του Μπεργκ που πληρώνει καλά!

Sportdog Team
Το διπλό πρόκρισης και η… απάντηση του Μπεργκ που πληρώνει καλά!

Γεμάτο και σήμερα το κουπόνι με τα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Euro 2020. Ξεχωρίσαμε μία καλή δυάδα, με… safe προτάσεις και αποδόσεις που αξίζουν.

[19.00] Γεωργία – Δανία

Ξεκινάμε με τον τέταρτο όμιλο όπου η Ιρλανδία είναι πρώτο με ματς παραπάνω είναι πρώτη με 11 βαθμούς, ακολουθεί η Δανία με οκτώ, η Ελβετία με (δύο ματς λιγότερα) με πέντε και η Γεωργία με τρεις, ενώ τελευταίο με μηδέν είναι το Γιβραλτάρ. Οι Γεωργιανοί λοιπόν έχουν βγει από νωρίς εκτός πρόκρισης καθώς έχουν νικήσει μόνο τους τελευταίους, ενώ προέρχονται από τη βαριά ήττα με 5-1 στη Δανία. Οι Δανοί από την πλευρά τους σαφώς και δεν… ονειρεύονται πάλι πεντάρα, ωστόσο γνωρίζουν πως είναι καλύτερη ομάδα, χρειάζονται τους βαθμούς για να μείνουν στο κόλπο της πρόκρισης και έχοντας βάλει 11 γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια τους, δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση. Αξίζει το διπλό στις τιμές που κυκλοφορεί.

[21.45] Νορβηγία – Σουηδία

Στον έκτο όμιλο η Ισπανία είναι πρώτη με 15 βαθμούς, ακολουθεί η Σουηδία με 10, η Νορβηγία με οκτώ και η Ρουμανία με επτά, οπότε το σημερινό ματς αποτελεί μεγάλο ντέρμπι για τη δεύτερη θέση. Οι Νορβηγοί έχουν δώσει τρία παιχνίδια στην έδρα τους κι έχουν μία νίκη, αυτή της Πέμπτης με 2-0 κόντρα στη Μάλτα, ενώ έχουν έρθει ισόπαλοι 3-3 με τη Σουηδία και 2-2 με τη Ρουμανία. Αν λοιπόν δεν πάρουν θετικό αποτέλεσμα σήμερα, θα μπλέξουν αρκετά. Έχουν σκοράρει σε όλες τις αναμετρήσεις του ομίλου, ενώ 3/5 ήταν και goal-goal, αφού δεν δέχθηκαν γκολ μόνο από Μάλτα και Νησιά Φερόες. Οι Σουηδοί προέρχονται από το άνετο 4-0 στα Νησιά, ωστόσο είχαν προηγηθεί η ήττα με 3-0 στην Ισπανία, ενώ στο προηγούμενο εκτός έδρας είχαν έρθει ισόπαλοι 3-3 με τη σημερινή τους αντίπαλο. Το παιχνίδι αναμένεται να έχει καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα και έχουν προβλήματα στην άμυνα, οπότε πρώτη μας επιλογή το goal-goal. Ο Μάρκους Μπεργκ ψάχνει… απαντήσεις για όσους του ασκούν έντονη κριτική στη Ρωσία για τις εμφανίσεις του με την Κράσνονταρ και θα τις δώσει με την Εθνική!

Η δυάδα της Κυριακής:

[19.00] Γεωργία – Δανία: 2 (1.60)
[21.45] Νορβηγία – Σουηδία: goal-goal (1.95)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags