Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ομάδα που αρνείται να χάσει στην Ισπανία και το Χ2 που αξίζει να κυνηγήσουμε!
| 2019-09-13 15:59:00

Η ομάδα που αρνείται να χάσει στην Ισπανία και το Χ2 που αξίζει να κυνηγήσουμε!

Sportdog Team
Η ομάδα που αρνείται να χάσει στην Ισπανία και το Χ2 που αξίζει να κυνηγήσουμε!

Επιστροφή στη δράση από σήμερα για τα εγχώρια πρωταθλήματα, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και στη La Liga η τέταρτη αγωνιστική ξεκινάει με την αναμέτρηση της Μαγιόρκα κόντρα στη Μπιλμπάο.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα με τη νίκη (2-1) κόντρα στην Έιμπαρ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ηττήθηκαν εντός 1-0 από τη Σοσιεδάδ και στη συνέχεια 2-0 από τη Βαλένθια, αποτελέσματα που σήμαναν συναγερμό για τη συνέχεια. Η ομάδα προφανώς και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στη μεγάλη κατηγορία μετά την άνοδο, ωστόσο πλέον υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για την ποιότητα του ρόστερ. Παίκτες και προπονητής καλούνται σήμερα να δώσουν απαντήσεις!

Η Μπιλμπάο από την πλευρά της έχει ξεκινήσει ονειρικά, μετά τον θρίαμβο της πρεμιέρας με το 1-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα ακολούθησε το 1-1 στη Χετάφε και στη συνέχεια το άνετο 2-0 από ημίχρονο εντός έδρας με τη Σοσιεδάδ. Μέχρι στιγμής οι Βάσκοι… πετάνε φωτιές, ο Γκαίθκα Γκαριτάνο δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με τους παίκτες του, ωστόσο για να μείνουν στις πρώτες θέσεις, θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά. Έχουν πάντως το μομέντουμ και την ψυχολογία και μπορούν να παραμείνουν αήττητοι, ενώ ακολουθούν άλλα δύο θεωρητικά εύκολα ματς με Αλαβές και Λεγανές που μπορούν να τους… απογειώσουν.

Πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, θα πηγαίναμε πιο εύκολα στο «διπλό», ωστόσο τώρα το σκεφτόμαστε και δεύτερη φορά. Προφανώς και θα έχουν επηρεαστεί οι ομάδες, ωστόσο η Μπιλμπάο είναι σαφώς καλύτερη. Μπορεί να πάρει τη νίκη, ωστόσο για να είμαστε ήσυχοι, θα ποντάρουμε στο Χ2 σε συνδυασμό με Under 2.5. Άλλωστε, καμία από τις δύο ομάδες δεν σκοράρει εύκολα, ενώ προτεραιότητά τους είναι να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

[22.00] Μαγιόρκα –Αθλέτικ Μπιλμπάο

Εκτίμηση: Χ2 και Under 3.5 (1.55)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags