Facebook Pixel Sportdog.gr | Γκολ και… ευκαιρίες στο ματς της Δευτέρας στην Premier League!
| 2019-09-16 09:52:00

Γκολ και… ευκαιρίες στο ματς της Δευτέρας στην Premier League!

Sportdog Team
Γκολ και… ευκαιρίες στο ματς της Δευτέρας στην Premier League!

Με την αναμέτρηση της Άστον Βίλα κόντρα στη Γουέστ Χαμ ολοκληρώνεται σήμερα η πέμπτη αγωνιστική της Premier League.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, έχουν μόλις τέσσερις βαθμούς και στην έδρα τους μέχρι τώρα έχουν νικήσει 2-0 την Έβερτον κι έχουν χάσει 2-1 από την Μπόρνμουθ. Προέρχονται από την ήττα με 1-0 στην Κρίσταλ Πάλας, ματς στο οποίο έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 54’ και τελικά δεν άντεξαν στην πίεση. Δούλεψαν στη διακοπή και σίγουρα τους βοήθησε το κενό των 15 ημερών, θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

Η Γουέστ Χαμ αντίθετα έχει ξεκινήσει πιο δυνατά, έχει επτά βαθμούς με ρεκόρ 2-1-1 και είναι αήττητη ακόμα μακριά από το γήπεδό της, καθώς στις εξόδους της έχει νικήσει με 3-1 τη Γουότφορντ κι έχει έρθει ισόπαλη με 1-1 στη Μπράιτον. Με εξαίρεση την πρεμιέρα όπου έχασε με 5-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια, ενώ έχει δεχθεί γκολ στα  3/4! Ήταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν τη διακοπή, σαφέστατα τη βολεύουν τα εκτός έδρας ματς.

Πριν τη διακοπή ίσως να σκεφτόμασταν το διπλό, ωστόσο μετά από 15 ημέρες διακοπής, δύσκολο να πάρουμε τέτοιο ρίσκο. Πιο ασφαλής επιλογή το goal-goal για δύο ομάδες που σκοράρουν εύκολα και έχουν αμυντικά προβλήματα, ενώ ως δεύτερη επιλογή αξίζει και το goal-goal και over 2.5

Εκτίμηση: goal-goal (1.50)

Fun Bet: goal-goal και over 2.25 (1.85)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags