Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο άσος της ημέρας στο Europa League και το έξυπνο στοίχημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
| 2019-09-19 17:16:00

Ο άσος της ημέρας στο Europa League και το έξυπνο στοίχημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Sportdog Team
Ο άσος της ημέρας στο Europa League και το έξυπνο στοίχημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δύο ματσάκια θα μας απασχολήσουν από το σημερινό μεγάλο κουπόνι του Europa League, τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε και να πάρουμε μία εξαιρετική απόδοση σε δυάδα.

[19.55] Αϊντχόφεν – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ξεκίνησε τα προκριματικά με στόχο το Champions League, όμως αποκλείστηκε από τη Βασιλεία και τελικά κατέληξε στους ομίλους του Europa League, αφού πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού με δύο νίκες (3-0 και 4-0). Οι Ολλανδοί βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, είναι πρωτοπόροι μαζί με τον Άγιαξ και αήττητοι με ρεκόρ 4-1-0, ενώ προέρχονται από το εντυπωσιακό 5-0 κόντρα στη Φίτεσε. Οι Πορτογάλοι από την πλευρά τους βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, δεν πηγαίνουν καλά στο πρωτάθλημα, πέταξαν βαθμούς και με την Μποαβίστα (1-1) και η γκρίνια των οπαδών έχει φουντώσει. Η διοίκηση ψάχνει ακόμα προπονητή και ο υπηρεσιακός Λιονέλ Μόντες θέλει πάση θυσία το τρίποντο. Δύσκολη η αποστολή της απέναντι σε μία εξαιρετικά φορμαρισμένη ομάδα, που παίζει με το… πόδι στο γκάζι. Αξίζει ο άσος της Αϊντχόφεν, αφού λογικά και οι δύο θα περάσουν σε όμιλο με Λασκ Λινζ και Ρόζενμποργκ.

[22.00] Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αστάνα

Στις νίκες επέστρεψε το Σάββατο η Γιουνάιτεντ, καθώς έστω και δύσκολα επικράτησε με 1-0 της Λέστερ και πήρε βαθιά ψυχολογική ανάσα. Απότομη θα είναι η… προσγείωσε στο Europa League (από τα μεγαλεία του Champions League) για τους «κόκκινους διάβολους», ωστόσο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν πρόκειται να υποτιμήσει τη διοργάνωση και σαφέστατα θα ήθελε να φτάσει μέχρι τέλους σε αυτή. Θα κάνει ροτέισον σήμερα, όμως έχει ταλέντο και στον πάγκο. Η Αστάνα έχοντας αποκλείσει κατά σειρά το καλοκαίρι Σάντα Κόλομα, Βαλέτα και ΜΠΑΤΕ μπήκε για τρίτη σερί χρονιά στους ομίλους και είναι έτοιμη απόψε για το… θαύμα. Στο πρωτάθλημα Καζακστάν είναι στη δεύτερη θέση και στο -5 αλλά με δύο ματς λιγότερα. Θέλουν απόψε να κάνουν την έκπληξη, ταξίδεψαν στην Αγγλία από τη Δευτέρα για να μπουν στο κλίμα, ωστόσο η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια ακόμα και από τα δεύτερα της Γιουνάιτεντ. Άσος και με χάντικαπ!

Η δυάδα του Europa League:

Αϊντχόφεν – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: 1 (1.75)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αστάνα: 1 και χάντικαπ -1 (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags