Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο άσος της ημέρας στην Premier League και πώς η Σίτι θα πληρώσει στο 2.10!
| 2019-09-21 12:54:00

Ο άσος της ημέρας στην Premier League και πώς η Σίτι θα πληρώσει στο 2.10!

Sportdog Team
Ο άσος της ημέρας στην Premier League και πώς η Σίτι θα πληρώσει στο 2.10!

Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα στην Αγγλία, όπου τα ματς της Premier League ξεκινάνε από τις 14.30. Δεν χάνουμε λοιπόν καθόλου χρόνο…

[14.30] Λέστερ – Τότεναμ

Απότομη ήταν η προσγείωση για τη Λέστερ την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς μετά από δύο σερί νίκες και τέσσερα ματς αήττητη, έχασε με 1-0 και πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «αλεπούδες» στην έδρα τους έχουν μία νίκη και μία ισοπαλία κόντρα σε Γουλβς και Μπόρνμουθ και γενικά… δεν τρομάζουν. Η Τότεναμ προέρχεται από το 2-2 της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης για την πρεμιέρα του Champions League, ματς στο οποίο δεν ήταν καλή, όμως μπορούσε να πάρει ακόμα και το διπλό αφού προηγήθηκε 0-2 στο 30’. Έχει πολλά αμυντικά προβλήματα και δέχεται εύκολα γκολ, έχει δύο ισοπαλίες εκτός έδρας με 2-2 κόντρα σε Σίτι και Άρσεναλ, ενώ στην Premier την προηγούμενη εβδομάδα είχε νικήσει με 4-0 εντός την Κρίσταλ Πάλας. Οι «πετεινοί» βολεύονται να παίζουν εκτός έδρας, έχουν μάθει να μην χάνουν, αλλά και να βάζουν γκολ.

Εκτίμηση: Χ2 και over 1.5 (1.90)

[17.00] Μπέρνλι – Νόριτς

Από το 1-1 στην Μπράιτον προέρχεται η Μπέρνλι, η οποία στην έδρα της έχει χάσει 3-0 από τη Λίβερπουλ και έχει νικήσει 3-0 την Σαουθάμπτον. Έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής και παρότι έχει συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς, αξίζει να πάει ψηλότερα. Η Νόριτς πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής ίσως και της χρονιάς την προηγούμενη εβδομάδα, όταν επικράτησε με 3-2 της Μάντσεστερ Σίτι. Πλέον έχει έξι βαθμούς και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις, ενώ ο… θρίαμβος κόντρα στους «Πολίτες» ανέβασε και τις αποδόσεις στο σημερινό ματς. Δεν πείθουν τα «καναρίνια» εκτός έδρας, έχουν δύο εύκολες ήττες από Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ και μπορεί η Μπέρνλι απόψε να πάρει μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Εκτίμηση: 1 (2.00)

[17.00] Έβερτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Σε μπελάδες έχει μπει ο Μάρκο Σίλβα, καθώς η Έβερτον δεν έχει ξεκινήσει καλά στη σεζόν και παρά τους επτά βαθμούς που έχει μαζέψει, είναι φανερό πως ακόμα ψάχνεται. Την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε την ήττα με 3-1 στην Μπόρνμουθ, όμως εντός έδρας έχει κάνει το 2/2 κόντρα σε Γουότφορντ και Γουλβς. Η Σέφιλντ είναι λίγο καλύτερη ομάδα από τις συγκεκριμένες δύο και εκτός έδρας έχει πάρει ήδη δύο ισοπαλίες κόντρα στην Μπόρνμουθ και στην Τσέλσι που… αυτοκτόνησε από το 2-0! Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε εντός με 1-0 από την Σαουθάμπτον και σήμερα θα παίξει κλειστά για να κρατήσει το μηδέν. Εύκολα ή δύσκολα άσος.

Εκτίμηση: 1 (1.65)

[17.00] Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ

Ήττα σοκ με 3-2 στην έδρα της Νόριτς γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Σίτι, η οποία υποτίμησε τον αντίπαλο και το πλήρωσε. Ήδη βρίσκεται στο -5 από τη Λίβερπουλ και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για νέες απώλειες. Οι «Πολίτες» θα μπουν με το… πόδι στο γκάζι, όπως έκαναν μεσοβδόμαδα και στο Champions League στην έδρα της Σαχτάρ, όπου νίκησαν 3-0 στην Ουκρανία, με το ματς στο 2-0 από το ημίχρονο. Η Γουότφορντ από την πλευρά της βρίσκεται στην τελευταία θέση με δύο πόντους, αλλά και νέο προπονητή, καθώς ο Κίκε Φλόρες στο ντεμπούτο την προηγούμενη εβδομάδα πήρε το 2-2 από την Άρσεναλ, αν και βρέθηκαν να χάνουν 0-2. Συνεχίζουν να έχουν τεράστια αμυντικά προβλήματα, ενώ στην τελευταία τους συνάντηση με τη Σίτι στον τελικό Κυπέλλου έχασαν 6-0! Η… θυμωμένη και αγριεμένη πρωταθλήτρια θέλει να δώσει απαντήσεις και μπορεί να το καθαρίσει από το ημίχρονο.

Εκτίμηση: Σκορ σε οποιαδήποτε στιγμή 2-0 (1.55)
      ‘H        : over 1.5 Σίτι στο ημίχρονο (2.10)

[19.30] Νιουκάστλ – Μπράιτον

Την ήττα με 3-1 στη Λίβερπουλ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Νιουκάστλ, η οποία άνοιξε πάντως το σκορ, ενώ στο 2-1 είχε φάσεις για την ισοφάριση. Βελτιωμένοι οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα, πριν το ματς με τους «κόκκινους» είχαν το διπλό στην Τότεναμ με 1-0 και το 1-1 με τη Γουότφορντ και απόψε έχουν μεγάλη ευκαιρία για ένα ακόμα τρίποντο που θα τους ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Η Μπράιτον προέρχεται από το 1-1 εντός με την Μπέρνλι, ενώ στο τελευταίο της εκτός έδρας ματς είχε χάσει εύκολα με 4-0 από τη Σίτι. Δεν σκοράρουν εύκολα και σήμερα θα στηριχθούν στην άμυνά τους, όμως η Νιουκάστλ μπορεί να πάρει τη νίκη έστω και με… μισό μηδέν.

Εκτίμηση: 1 DNB (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags