Facebook Pixel Sportdog.gr | La Liga: Το 1Χ της Σεβίλλης που αξίζει και ο… μπομπάτος άσος στο 2.20!
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-29 17:23:00

La Liga: Το 1Χ της Σεβίλλης που αξίζει και ο… μπομπάτος άσος στο 2.20!

Sportdog Team
La Liga: Το 1Χ της Σεβίλλης που αξίζει και ο… μπομπάτος άσος στο 2.20!

Με πολύ καλά παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το… τρίτο πιάτο της έβδομης αγωνιστικής της La Liga.

Έχουμε ξεχωρίσει κάποιες αλλαγές και προτιμούμε να κινηθούμε με «ασφάλεια».

[17.00] Αλαβές – Μαγιόρκα

Αρνητικό είναι το κλίμα στην Αλαβές η οποία μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, μία εντός από τη Σεβίλλη με 1-0 και δύο εκτός με 2-0 και 3-0 από Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ αντίστοιχα. Ψάχνει αντίδραση και θέλει να εκμεταλλευτεί ξανά την έδρα της όπου έχει φέτος ρεκόρ 1-1-1 και απόψε έχει απέναντί της τον ιδανικό αντίπαλο. Η Μαγιόρκα επίσης προβληματίζει μέχρι τώρα, είναι στην προτελευταία θέση με τέσσερις βαθμούς, έχει μία νίκη στην πρεμιέρα και μετράει δύο σερί ήττες. Στις δύο εξόδους της έχει χάσει και τις δύο φορές, 4-2 από τη Χετάφε και 2-0 από τη Βαλένθια. Θα προσπαθήσει να παίξει αμυντικά και να κλέψει το βαθμό.

Εκτίμηση: 1Χ και Under 3.5 (1.55)

[19.30] Λεβάντε – Οσασούνα

Αν και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, η Λεβάντε δεν άντεξε και έχασε στη Λεβάντε με 3-1 μεσοβδόμαδα, όμως επιστρέψει απόψε στο σπίτι της όπου είναι αήττητη με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Έχει νικήσει μέχρι τώρα Βιγιαρεάλ και Βαγιαδολίδ με 2-1 και 2-0, ενώ κόλλησε στο 0-0 με την Εϊμπάρ. Η Οσασούνα γνώρισε την πρώτη της ήττα μεσοβδόμαδα με 2-0 από τη Ρεάλ, ματς που δεν μπόρεσε να κοντράρει καθόλου. Πριν τη Μαδρίτη μετρούσε τέσσερις σερί ισοπαλίες, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-1-1, ενώ 4/5 φετινά της ματς είναι under 2.5. Θα παίξει κλειστά για να μη δεχθεί γκολ, όμως η Λεβάντε δύσκολα θα σπαταλήσει την ευκαιρία για ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Αξίζουν οι αποδόσεις στον άσο!

Εκτίμηση: 1 (2.20)

[22.00] Σεβίλλη – Σοσιεδάδ

Απίστευτη «σφαλιάρα» δέχθηκε μεσοδβόμαδα η Σεβίλλη, η οποία αν και προηγήθηκε 0-2 στο ημίχρονο της Εϊμπάρ, κατάφερε να χάσει 3-2 δεχόμενη τρία γκολ από το 66’ μέχρι το 82’! Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα αφού προηγηθεί το 0-1 από τη Ρεάλ και πλέον η ανάγκη για βαθμούς είναι επιτακτική. Είχαν κάνει καλό ξεκίνημα στη σεζόν και απόψε ψάχνουν το πρώτο τρίποντο μπροστά στο κοινό τους, καθώς είχαν προηγηθεί τρία διπλά και το 1-1 με τη Θέλτα. Η Σοσιεδάδ από την πλευρά της βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα χτυπήσει το ματς στα ίσια. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες με Ατλέτικο – Αλαβές εντός και Εσπανιόλ εκτός, έχει σκοράρει στα 5/6 φετινά της ματς και στα 3/4 εκτός έδρας. Περιμένω ανοιχτό ματς με γκολ, όμως λόγω ποιότητας και έδρας, δίνω ένα προβάδισμα στους Σεβιγιάνους.

Εκτίμηση: 1Χ και over 1.5 (1.60)


Πηγή: onlinebet24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags