Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυάδα «φωτιά» από το Champions League με τα φαβορί να τα δίνουν όλα για το διπλό!
| 2019-10-01 20:33:00

Δυάδα «φωτιά» από το Champions League με τα φαβορί να τα δίνουν όλα για το διπλό!

Sportdog Team
Δυάδα «φωτιά» από το Champions League με τα φαβορί να τα δίνουν όλα για το διπλό!

Ευκαιρία για ταμείο απόψε...

Μία εξαιρετική δυάδα με ξεκάθαρα αποτελέσματα μπορεί να μας πάει ένα καλό ταμείο σήμερα με τα παιχνίδια του Τσαμπιονς Λιγκ.

[22:00] Γαλατασαράι – Παρί Σεν Ζερμέν

Η Γαλατά στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου, παρά την κακή της εμφάνιση κατάφερε να πάρει την ισοπαλία απέναντι στην Μπριζ και έτσι διατηρεί ελπίδες για κάτι καλό στον όμιλο. Ωστόσο ένα κακό στατιστικό την συνοδεύει: έχει πετύχει μόνο μία νίκη στις 16 τελευταίες της διεθνείς αναμετρήσεις. Η Παρί φυσικά είναι το φαβορί του σημερινού παιχνιδιού. Το Σάββατο επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Μπορντό. Σημαντική απουσία θα είναι ο Νεϊμάρ, που εκτίει τη 2η και τελευταία αγωνιστική τιμωρίας του από πέρυσι. Τραυματίας είναι ο Καβάνι. Οι απουσίες ακούγονται πολλές αλλά η Παρί έχει λύσεις.

[22:00] Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης

Η «Λόκο» έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα και κατάφερε να πάρει μεγάλο διπλό με 2-1 επί της Λεβερκούζεν, εκμεταλλευόμενη όλα τα λάθη των αντιπάλων της. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση χωρίς να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, ενώ χαρακτηριστικό της είναι ότι αφήνει χώρους στο γήπεδο για να τρέχει το παιχνίδι. Η Ατλέτικο στην πρεμιέρα των ομίλων πριν από δύο εβδομάδες ανέτρεψε τα δεδομένα στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους και πήρε το 2-2, ενώ έχανε 0-2. Στο πρωτάθλημα παρουσιάζεται επίσης ανταγωνιστική, μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Γρανάδα, έναν βαθμό πίσω από την κορυφή.

Δυάδα:

Γαλατασαράι – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & Over 1,5 (1.57)

Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης: 2 (1.75)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags