Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπορεί η Μπαρτσελόνα χωρίς Μέσι; Απόδοση που βρίσκεις σπάνια!
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-02 04:24:00

Μπορεί η Μπαρτσελόνα χωρίς Μέσι; Απόδοση που βρίσκεις σπάνια!

Sportdog Team
Μπορεί η Μπαρτσελόνα χωρίς Μέσι; Απόδοση που βρίσκεις σπάνια!

Πολύ δυνατά παιχνίδια έχουμε στο σημερινό πρόγραμμα του Champions League.

Μπαρτσελόνα - Champions League: Ξεχωρίσαμε μία καλή δυάδα, με αποδόσεις που αξίζουν να ποντάρουμε.

[22.00] Μπαρτσελόνα – Ίντερ

Κάκιστη ήταν η Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα, όπου… γλίτωσε με το 0-0 και τον βαθμό στη Γερμανία απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και μπορεί με μία νίκη σήμερα να ξεμπερδεύει με την πρόκριση και μάλλον και με την πρωτιά. Απουσία πάλι ο τραυματίας Λιονέλ Μέσι, ωστόσο στα τελευταία οι Καταλανοί δείχνουν βελτιωμένοι. Μάλιστα, το Σάββατο πανηγύρισαν το πρώτο τους φετινό διπλό στο πρωτάθλημα με το 2-0 στη Χετάφε, όπου κράτησαν και ανέπαφη την εστία τους. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σαφέστατα αισθάνεται ακόμα πίεση, ωστόσο μία νίκη απόψε θα… διώξει τα σύννεφα.

Οι «νερατζούρι» από την πλευρά τους ξεκίνησαν με γκέλα στον όμιλο, καθώς στο πρώτο ματς έμειναν στο 1-1 εντός με την Σλάβια Πράγας. Αν και καλύτεροι δέχθηκαν γκολ και μετά έτρεχαν και δεν προλάβαιναν. Στο πρωτάθλημα βέβαια «πετάνε φωτιές», έχουν κάνει το 6/6 και η αλήθεια πως ο Αντόνιο Κόντε ξεκάθαρα ενδιαφέρεται πιο πολύ για την Seria A. Θα παίξουν πάντως για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς και να καλύψουν την γκέλα της πρεμιέρας, ωστόσο θα απουσιάζει από την επίθεση ο Λουκάκου. Ανώτερη ομάδα η Μπάρτσα, βρίσκει ρυθμό και… διψάει για μία σημαντική νίκη. Σπάνια βρίσκουμε μέσα στη σεζόν την απλή νίκη τους σε τέτοιες αποδόσεις.

[22.00] Βαλένθια – Άγιαξ

Χαμός γίνεται πλέον στον όμιλο μετά το μεγάλο διπλό της Βαλένθια στην πρεμιέρα με 1-0 στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι. Οι «νυχτερίδες» σε καμία περίπτωση δεν έπαιξαν καλύτερα, ωστόσο βρήκαν το γκολ και στη συνέχεια στάθηκαν τυχεροί, αφού οι Άγγλοι έχασαν και πέναλτι. Έχουν ψυχολογία αφού και στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν μεγάλο διπλό με 1-0 στην Μπιλμπάο, ωστόσο πρόκειται για μία ομάδα που σπάνια κρατάει ανέπαφη την εστία της. Στην Πριμέρα εντός έχει ρεκόρ 1-3-0 και μετράει 3/4 goal-goal!

Ο Άγιαξ από την πλευρά του στην πρώτη αγωνιστική έκανε περίπατο με 3-0 απέναντι στη Λιλ και δεν θύμισε σε τίποτα που είδαμε πριν περίπου έναν μήνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πλέον έχει φρεσκάδα και ταχύτητα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, ενώ υπάρχει και… κάποια σταθερότητα στα μετόπισθεν. Οι Ολλανδοί είναι αήττητοι για 12 σερί ματς στο Champions League, οκτώ από αυτά ωστόσο ήταν goal-goal, ενώ απέναντι σε ισπανικές ομάδες εκτός τρέχει ρεκόρ 6-2-10! Περιμένω ανοιχτό ματς με καλό ρυθμό και γκολ. Αξίζει και το goal-goal και το over 2.5.

Η δυάδα της Τετάρτης:

[22.00] Μπαρτσελόνα – Ίντερ: 1 (1.60)
[22.00] Βαλένθια – Άγιαξ: over 2.5 (1.70)


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags