Facebook Pixel Sportdog.gr | Η επιστροφή του Γκιστ στο ΟΑΚΑ και ο νέος Παναθηναϊκός που πληρώνει στο 2.20!
| 2019-10-03 17:03:00

Η επιστροφή του Γκιστ στο ΟΑΚΑ και ο νέος Παναθηναϊκός που πληρώνει στο 2.20!

Sportdog Team
Η επιστροφή του Γκιστ στο ΟΑΚΑ και ο νέος Παναθηναϊκός που πληρώνει στο 2.20!

Πρεμιέρα της Ευρωλίγκας σήμερα.

Οι Πράσινοι λοιπόν κάνουν απόψε την πρεμιέρα τους στο κατάμεστο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και πριν το τζάμπολ θα υπάρξει βράβευση και αποθέωση προφανώς του Τζέιμς Γκιστ που επιστρέφει πολύ γρήγορα ως αντίπαλος. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες θέλουν να μην παρασυρθούν από την ατμόσφαιρα και να επιβάλουν από νωρίς τον ρυθμό τους, ώστε να φτάσουν σε μία εύκολη νίκη.

Επιθετικά ο Παναθηναϊκός φέτος έχει πολλές λύσεις, ειδικά από την περιφέρεια, όμως αμυντικά ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό. Στο πρώτο του επίσημο ματς… σκόρπισε με 89-68 την ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος και έδειξε πως όταν «ζεσταθεί», αποδίδει ακόμα καλύτερο μπάσκετ.

Ο Ερυθρός Αστέρας, για τον οποίο έχουμε εικόνα λόγω των φιλικών που έδωσε με τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκειας της προετοιμασίας του, επιστρέφει στην Euroleague, όμως παρά τις μεταγραφές, δεν είναι ούτε στα φαβορί για την οκτάδα. Ο Μίλαν Τόμιτς πάντως έχει φτιάξει ένα καλό σύνολο και περιμένοντας τον Κούζμιτς για την θέση του σέντερ, θα προσπαθήσει να κάνει φέτος… ζημιές, στηριζόμενοι όμως κυρίως στην έδρα τους. Με τους Πειραιώτες πήρε τη νίκη στο ΣΕΦ, όμως έδειξε αδυναμίες, αν και επιθετικά έχει παίκτες να τραβήξουν το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός λόγω εμπειρίας και έδρας μπορεί να πάρει τη νίκη και χωρίς ιδιαίτερο άγχος, ενώ αξίζει να κυνηγήσουμε και το υψηλό σκορ.

[21.00] Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας

Εκτίμηση: 1 με χάντικαπ – 6.5 (1.50)

Fun Bet: over 161.5 (2.20)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags