Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάλυση Premier League: Λίβερπουλ και Τότεναμ σε απόδοση που αξίζουν και η απάντηση του 2.50!
| 2019-10-05 11:31:00

Ανάλυση Premier League: Λίβερπουλ και Τότεναμ σε απόδοση που αξίζουν και η απάντηση του 2.50!

Sportdog Team
Ανάλυση Premier League: Λίβερπουλ και Τότεναμ σε απόδοση που αξίζουν και η απάντηση του 2.50!

Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα στην Premier League, όπου διεξάγεται το πρώτο πιάτο από την όγδοη αγωνιστική. 

Δύσκολες αποστολές για Τότεναμ – Έβερτον, εντός έδρας παίζει η Λίβερπουλ.

[14.30] Μπράιτον – Τότεναμ

Δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα η Μπράιτον, έχει μόλις έξι βαθμούς και παραμένει χωρίς νίκη εντός έδρας, με ρεκόρ 0-2-1. Προέρχεται από την ήττα με 2-0 στην Τσέλσι, ενώ αγνοεί το τρίποντο εδώ και έξι αγωνιστικές, αφού μόνο στην πρεμιέρα νίκησε τη Γουότφορντ. Η Τότεναμ παρά τη νίκη με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική παίζοντας με 10 παίκτες κόντρα στη Σαουθάμπτον, ακόμα δεν έχει καταφέρει να ηρεμήσει, καθώς μεσοδβόμαδα για το Champions League ηττήθηκε στο Λονδίνο με το βαρύ 7-2! Παράλληλα, προέκυψαν και διάφορα σενάρια τόσο για το μέλλον του Ποτσετίνο όσο και για προβλήματα στην ομάδα και το κλίμα θα ηρεμήσει μόνο με νίκες. Μπορεί να πάρει τη νίκη σήμερα, όμως προβληματίζει αμυντικά και δεν είναι τυχαίο πως έχει δεχθεί γκολ σε 6/7 παιχνίδια πρωταθλήματος. Αγοράζουμε το Χ2 σε συνδυασμό με Over 1.5.

Εκτίμηση: Χ2 και Over 1.5 (1.60)

[17.00] Λίβερπουλ – Λέστερ

Το νικηφόρο σερί της διεύρυνε, έστω και δύσκολα την προηγούμενη εβδομάδα η Λίβερπουλ που επικράτησε 1-0 της Σέφιλντ. Έχει κάνει το 7/7 και σήμερα θέλει με τη… φόρα να πάρει άλλο ένα τρίποντο. Έχει πάντως προβλήματα στην άμυνα και φάνηκε και στον αγώνα του Champions League, που από 3-0 το ματς με τη Σάλτσμπουργκ πήγε 3-3 και τελικά 4-3! Η Λέστερ από την πλευρά της μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά, είναι στην τρίτη θέση και στο -7 από την κορυφή, προέρχεται από δύο σερί νίκες εντός με Τότεναμ (2-1) και Νιουκάστλ (5-0), ωστόσο εκτός έδρας έχει προβλήματα. Τρέχει ρεκόρ 1-1-1, με νίκη στη Σέφιλντ (1-2), ισοπαλία στην Τσέλσι (1-1) και ήτα στη Γιουνάιτεντ. Δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στη φόρμα και στη ρέντα των «κόκκινων», όμως το ματς θα έχει γκολ.

Εκτίμηση: 1 και Over 1.5 (1.70)

[17.00] Γουότφορντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς παραμένει η Γουότφορντ, όμως ο Κίκε Φλόρες συνεχίζει να ελπίζει. Η σεζόν είναι μεγάλη δήλωσε, ωστόσο ξεκαθάρισε πως πρέπει ματς σαν το σημερινό να τα νικάνε. Μετά τις δύο ισοπαλίες με Νιουκάστλ εντός και Άρσεναλ εκτός, ήρθε δύο εκτός έδρας ήττες από Σίτι (8-0) και Γουλβς (2-0), όμως σήμερα θέλουν να κάνουν το restart. Εντός παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα και εάν θέλουν να σωθούν, θα πρέπει αν το δείξουν επιτέλους. Η Σέφιλτν έχει ξεκινήσει ικανοποιητικά, είναι στη μέση της βαθμολογίας και αήττητη εκτός έδρας με μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Προέρχεται από την άδικη ήττα με 1-0 κόντρα στη Λίβερπουλ, ενώ εκτός έδρας έχουν σκοράρει σε όλα τους τα παιχνίδια. Ανοιχτά ματς, περιμένω γκολ και από τους δύο!

Εκτίμηση: goal-goal (1.75)

[17.00] Νόριτς – Άστον Βίλα

Τα «καναρίνια» μετά από δύο σερί εκτός έδρας ήττες με 2-0 από Μπέρνλεϊ και Κρίσταλ Πάλας επιστρέφουν στο σπίτι τους, όμως στο τελευταίο τους ματς νίκησαν με 3-2 τη Μάντσεστερ Σίτι. Μπροστά στο κοινό τους βελτιώνονται, έχουν σκοράρει και στα τρία παιχνίδια τους από δυο γκολ και πάνω, ενώ και τα τρία ήταν goal-goal και over 3.5! Η Βίλα από την πλευρά της εκτός έδρας μετράει τρεις ήττες μέχρι τώρα, όμως στα τελευταία της παιχνίδια παρουσιάζει βελτίωση και μετά την ήττα με 3-2 στην Άρσεναλ ήρθε το 2-2 με την Μπέρνλι. Αποφεύγουμε το σημείο, πηγαίνουν στα γκολ!

Εκτίμηση: goal-goal και over 2.5 (1.75)

[17.00] Μπέρνλι – Έβερτον

Αρκετά καλή εικόνα έχει μέχρι στιγμής η Μπέρνλι, η οποία συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές αήττητη, είναι στη μέση της βαθμολογίας και εντός έδρας έχει δύο νίκες και μία ήττα. Τα τελευταία παιχνίδια της βέβαια ήταν κόντρα σε… βατούς αντιπάλους κι όχι ομάδες όπως η Έβερτον, η οποία μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση, όμως είναι σαφέστατα πιο ποιοτική. Προέρχεται από την ήττα με 3-1 εντός από τη Σίτι, ματς στο οποίο η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε πάντως καλή απόδοση. Μετράει ωστόσο τρεις σερί ήττες και πλέον υπάρχει πίεση. Χρειάζονται μία καλή εμφάνιση και μία μεγάλη νίκη (επιτέλους και εκτός έδρας!) και το διπλό σήμερα είναι ευκαιρία. Αξίζει το ρίσκο!

Εκτίμηση: 2 (2.50)

[19.30] Γουεστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας

Εξαιρετική είναι η εικόνα της Γουέστ Χαμ μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 12 βαθμούς, είναι αήττητη εδώ και έξι ματς δηλαδή από την πρεμιέρα που έχασε μπροστά στο κοινότης από τη Σίτι, ενώ προέρχεται από το 2-2 στην έδρα της Μπόρνμουθ. Στο τελευταίο εντός πάντως νίκησε 2-0 τη Γιουνάιτεντ, ενώ είχε προηγηθεί το εύκολο 2-0 απέναντι στη Νόριτς! Η Κρίσταλ Πάλας επίσης έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα, είναι στη μέση της βαθμολογίας, όμως η εικόνα της δεν με πείθει για κόντρα στους γηπεδούχους. Εκτός έδρας έχει δύο ήττες και μία νίκη, ενώ στα τελευταία της ματς νίκησε 2-0 τη Νόριτς κι έμεινε στο 1-1 με τη Γουλβς εντός έδρας. Φοβάμαι το goal-goal λόγω των αδυναμιών που βγάζει μακριά από το γήπεδό της η Κρίσταλ Πάλας, ρισκάρω με τον άσο σε καλή απόδοση!

Εκτίμηση: 1 (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags