Facebook Pixel Sportdog.gr | Η… μπομπάτη δυάδα της Δευτέρας – Οι παίκτες θα νικήσουν για να σώσουν τον προπονητή!
| 2019-10-07 13:43:00

Η… μπομπάτη δυάδα της Δευτέρας – Οι παίκτες θα νικήσουν για να σώσουν τον προπονητή!

Sportdog Team
Η… μπομπάτη δυάδα της Δευτέρας – Οι παίκτες θα νικήσουν για να σώσουν τον προπονητή!

Περιορισμένες είναι οι επιλογές μας από το κουπόνι της Δευτέρας, καθώς υπάρχουν λίγα παιχνίδια στο πρόγραμμα και χρειάζεται προσοχή. Ξεχωρίσαμε πάντως μία καλή δυάδα σε απόδοση 3.70.

[20.30] Άστρα Γκιούργκιου – Χέρμανσταντ

Με το πρωτάθλημα Ρουμανίας θα ξεκινήσουμε, όπου για την 12η αγωνιστική η Άστρα Γκιούργκου που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 15 πόντους, υποδέχεται την Χέρμανσταντ που βρίσκεται αρκετά κάτω με μόλις 10 πόντους. Οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικοί στην έδρα τους με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ωστόσο εκτός έχουν προβλήματα (1-1-4) και η ήττα την προηγούμενη εβδομάδα με 1-0 από την Κίντια δημιούργησε τρομερά προβλήματα. Η διοίκηση ήρθε σε επαφές με άλλους προπονητές, ωστόσο δεν κατάφερε να έρθει σε οριστική συμφωνία και έτσι ο Νταν Αλέξα πήρε μία δεύτερη ευκαιρία, ωστόσο πρέπει σήμερα να πάρει μόνο νίκη. Ανάλογα προβλήματα έχουν όμως και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ήδη προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή και ντεμπούτο στον πάγκο κάνει σήμερα ο Εουγκέν Νεγκαόε. Ήταν τραγικοί μέχρι τώρα εκτός έδρας όπου είχαν ρεκόρ 1-0-5, ενώ προέρχονται από την ήττα με 1-0 εντός από την Μποτοσάνι. Στηρίζουμε την καλύτερη ομάδα και την έδρα. Οι παίκτες θα… καθαρίσουν απόψε για τον προπονητή τους!

[21.45] Ορλεάν – Λανς

Με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ολοκληρώνεται απόψε η 10η αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Η Ορλεάν μπορεί να βρίσκεται στη 16η θέση με μόλις επτά βαθμούς, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει σημάδια βελτίωσης. Μετά το 2-2 με τη Χάβρη, ήρθε και η τεράστια νίκη εκτός έδρας με 2-1 και ανατροπή κόντρα στην Τρουά. Απόψε ψάχνει την πρώτη της νίκη εντός, όπου έχει μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Η Λανς από την πλευρά της έχει μπει πολύ δυνατά και φέτος στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση. Δείχνει πως θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ της ανόδου, ενώ θα κυνηγήσει και τη δυάδα για απευθείας άνοδο. Προέρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην τελευταία Παρί, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-2-1, μετράει τρεις σερί νίκες και είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Έχει σκοράρει στα 9/10 φετινά της παιχνίδια, ενώ 7/10 ήταν και goal-goal! Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στο goal-goal.

Η δυάδα της Δευτέρας:

[20.30] Άστρα Γκιούργκιου – Χέρμανσταντ: 1 (2.10)
[21.45] Ορλεάν – Λανς: goal-goal (1.75)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags