Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ευκαιρία της ημέρας στο κουπόνι - Δεν προσπερνάς πολύ εύκολα τέτοια απόδοση!
| 2019-10-08 11:16:00

Η ευκαιρία της ημέρας στο κουπόνι - Δεν προσπερνάς πολύ εύκολα τέτοια απόδοση!

Sportdog Team
Η ευκαιρία της ημέρας στο κουπόνι - Δεν προσπερνάς πολύ εύκολα τέτοια απόδοση!

Με ένα ματσάκι θα ασχοληθούμε σήμερα, καθώς το πρόγραμμα είναι… φτωχό και δεν χρειάζεται υπερβολές.

Ξεχωρίσαμε μία αναμέτρηση από την δεύτερη κατηγορία της Ρουμανίας, όπου η απόδοση αξίζει το ρίσκο.

Η αναμέτρηση λοιπόν που θα μας απασχολήσει είναι αυτή ανάμεσα στην πρώτη της κατηγορίας Τουρίς Ολτούλ (22 βαθμούς) κόντρα στην τρίτη Γκλόρια Μπουζάου (19 βαθμούς).

Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στη σεζόν και θεωρούνται πλέον ως το μεγάλο φαβορί για την απευθείας άνοδο. Έχουν συνολικό ρεκόρ 7-1-1 και πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στην έδρα τους, ωστόσο προέρχονται από την πρώτη ήττα της χρονιάς με 3-2 στην έδρα της Άργκες Πιτέστι. Μέχρι στιγμής πάντως σε πέντε ματς μπροστά στο κοινό τους έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ, στα τέσσερα από τα πέντε πέτυχαν από δύο γκολ και σε ένα τρία γκολ!

Oι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους καλούνται σήμερα να… ανακόψουν την φόρα των πρωτοπόρων και εάν είναι δυνατόν, με ένα διπλό να πατήσουν ακόμα και στην κορυφή. Εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 2-1-1, ενώ προέρχονται από τη νίκη στην έδρα τους κόντρα στην Κονκόρντια με 2-1. Θα παίξουν με επιθετική τακτική και δεν θα περιμένουν τον αντίπαλο, καθώς γνωρίζουν καλά πως πηγαίνουν σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας.

Ο άσος… προκαλεί και λογικά θα έρθει, ωστόσο για να είμαστε πιο ασφαλείς, θα ποντάρουμε στα γκολ και στο over 1.5 των γηπεδούχων, οι οποίοι «πυροβολούν» και πληρώνουν καλά!

19.30: Τουρίς Ολτούλ – Γκλόρια Μπουζάου

Εκτίμηση: over 1.5 Τουρίς Ολτούλ (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags