Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ευκαιρία του Παναθηναϊκού και η… μπομπάτη απόδοση που αξίζει!
| 2019-10-10 10:29:00

Η ευκαιρία του Παναθηναϊκού και η… μπομπάτη απόδοση που αξίζει!

Sportdog Team
Η ευκαιρία του Παναθηναϊκού και η… μπομπάτη απόδοση που αξίζει!

Με τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague θα ασχοληθούμε σήμερα και συγκεκριμένα με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν.

Οι Πράσινοι στην ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα χωρίς να εντυπωσιάσουν, αλλά δείχνοντας καλά στοιχεία με δεδομένο πως ακόμα βρισκόμαστε στις αρχές της χρονιάς, πήραν τη νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με 87-82. Ο Παναθηναϊκός πάντως, που δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα, θα μπορούσε να είχε πάρει και πιο άνετη τη νίκη, ωστόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε πολλές δοκιμές και προσπάθησε να δώσει χρόνο στους περισσότερους παίκτες. Λογικά σήμερα θα περιορίσει τα «πειράματα», θα στηριχθεί στους… παλιούς και στους «σίγουρους» όπως είναι μέχρι τώρα ο Φριντέτ και θα προσπαθήσει να μην την πατήσει όπως ο Ολυμπιακός.

Η Βιλερμπάν επέστρεψε στην Euroleague με κρότο, καθώς στην πρεμιέρα της «ισοπέδωσε» τους Πειραιώτες με 82-63 και ουσιαστικά υποχρέωσε τους αδελφούς Αγγελόπουλους να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή. Οι Γάλλοι πέτυχαν μία τεράστια νίκη, πιθανότατα τη μεγαλύτερη για… φέτος, ωστόσο για σήμερα έχουν ψυχολογία και θα προσπαθήσουν στο γεμάτο γήπεδό τους να «χτυπήσουν» και τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουν κάποια τρομερή ποιότητα, ωστόσο κάνουν τα βασικά.

Αν οι Πράσινοι πάντως δεν παρουσιάσουν… συμπτώματα Ολυμπιακού, θα πάρουν το διπλό και λογικά θα το κάνουν άνετα, καθώς οι Γάλλοι δεν μπορούν να κοντράρουν την ποιότητα και την πληρότητα που έχει στα ρόστερ της η ομάδα του Πεδουλάκη. Αρκετά τίμιο το 1.50, αξίζει να ρισκάρουμε και με χάντικαπ.

[21.45] Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός

Εκτίμηση: 2 (1.50)
Fun Bet: 2 με χάντικαπ Παναθηναϊκός -6.5 (2.20)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags