Facebook Pixel Sportdog.gr | H… μπόμπα της ημέρας: «Δώρο» στο 4.75 από τους Σάντος και Κριστιάνο!
| 2019-10-14 11:58:00

H… μπόμπα της ημέρας: «Δώρο» στο 4.75 από τους Σάντος και Κριστιάνο!

Sportdog Team
H… μπόμπα της ημέρας: «Δώρο» στο 4.75 από τους Σάντος και Κριστιάνο!

Ένα παιχνίδι έχω ξεχωρίσει από το σημερινό κουπόνι και αφορά στα προκριματικά του Euro και συγκεκριμένα την αναμέτρηση της Ουκρανίας με την Πορτογαλία.

Στον δεύτερο όμιλο η Ουκρανία είναι στην πρώτη με 16 βαθμούς και έξι ματς, ακολουθούν η Πορτογαλία με 11 και η Σερβία με οκτώ έχοντας αμφότερες από πέντε ματς, ενώ Λουξεμβούργο και Λιθουανία έχουν τέσσερις και έναν βαθμό αντίστοιχα. Η πρόκριση λοιπόν παίζεται ανάμεσα στις τρεις ομάδες, αν και οι πρωτοπόροι μόνο με… αυτοκτονία θα χάσουν το εισιτήριο για τα τελικά.

Η Ουκρανία δείχνει εξαιρετική εικόνα στα προκριματικά, είναι αήττητη μετά από έξι ματς με πέντε νίκες και μία ισοπαλία, αυτή της Πρεμιέρας στην Πορτογαλία με 0-0. Από εκεί και πέρα έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ (από το διπλό στο Λουξεμβούργο με 1-2!) και έχει πετύχει 13, ενώ μετράει πέντε σερί τρίποντα με τελευταίο το 2-0 στην Λιθουανία. Πλέον, η ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο χρειάζεται έναν πόντο για να πανηγυρίσει μία τεράστια πρόκριση και για αυτό το αποψινό ματς έχει χαρακτηριστεί ιστορικό. Θέλουν να τελειώνουν σήμερα, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τη Σερβία!

Οι Πορτογάλοι από την πλευρά τους δείχνουν σιγά – σιγά να συνέχονται, έχουν… φουλάρει για την πρόκριση και έχοντας μετά το σημερινό δύο παιχνίδια με Λουξεμβούργο και Λιθουανία, μοιάζει απίθανο να χάσουν την πρόκριση, ίσως και την πρωτιά. Μετά το κακό ξεκίνημα στον όμιλο οι πρωταθλητές Ευρώπης και κάτοχοι του Nations League έχουν τρία σερί τρίποντα, με τελευταίο το 3-0 εντός με το Λουξεμβούργο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που φυσικά θα ξεκινήσει βασικός, βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και απόψε ψάχνει ένα γκολ για να φτάσει τα 700 συνολικά, ανεξαρτήτως ομάδας ή εθνικής. Ο Φερνάντο Σάντος ευχήθηκε το ρεκόρ να σπάσει σήμερα και γιατί όχι και μία νίκη, αφού τόνισε πως είναι πεπεισμένος ότι μπορούν να πάρουν το διπλό.

Η Πορτογαλία είναι καλύτερη ομάδα και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ωστόσο οι Ουκρανοί μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικοί, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χάσουν και να μπλέξουν σε περιπέτειες. Και οι δύο θα ρισκάρουν για το γκολ και είναι πολύ πιθανό να μας δώσουν και το Over 2.5, επιλογή που πληρώνει καλά. Από εκεί και πέρα, εάν κάποιος θέλει να επιλέξει σημείο, ως fun bet θα πήγαινα με το διπλό, σε συνδυασμό όμως με γκολ!

[21.45] Ουκρανία – Πορτογαλία

Εκτίμηση: goal-goal (1.95) ή goal-goal και over 2.5 (2.65)

Fun Bet: goal-goal και 2 (4.75)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags