Facebook Pixel Sportdog.gr | Το… εύκολο στοίχημα στον Ολυμπιακό, η απόδοση του 2.00 και ο σκόρερ της βραδιάς!
| 2019-10-22 10:41:00

Το… εύκολο στοίχημα στον Ολυμπιακό, η απόδοση του 2.00 και ο σκόρερ της βραδιάς!

Sportdog Team
Το… εύκολο στοίχημα στον Ολυμπιακό, η απόδοση του 2.00 και ο σκόρερ της βραδιάς!

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Βαυαροί είναι πρώτοι στον δεύτερο όμιλο με έξι βαθμούς, ακολουθεί ο Ερυθρός Αστέρας με τρεις και μετά οι Τότεναμ με τους Πειραιώτες που έχουν από έναν.

Ο Ολυμπιακός μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα και το 2-2 στην πρεμιέρα των ομίλων στο Γ. Καραϊσκάκης κόντρα στην Τότεναμ, παρουσίασε… αυτοκτονικές τάσεις στο Βελιγράδι και με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει εκτεταμένο ροτέισον και τον Μπενζιά να αποβάλλεται στο 0-1, έχασε με το βαρύ 3-1! Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο ακόμα για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League και ίσως να χρειάζονται βαθμό με τη Μπάγερν για να μείνουν στο κόλπο. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, η απουσία του Ματιέ Βαλμπουενά είναι τεράστια, ωστόσο ο κόουτς ετοιμάζει πλάνο με τρία χαφ για να… αντέξει απέναντι σε μία από τις πιο γρήγορες και ποιοτικές ομάδες της Ευρώπης. Πάντως, οι Πειραιώτες δεν θα φοβηθούν και θα ψάξουν το γκολ!

Η Μπάγερν μπορεί στην Ευρώπη να έχει το 2/2 και εύκολα, με το 3-0 εντός με τον Αστέρα και το 7-2 στο Λονδίνο με την Τότεναμ, όμως στη Γερμανία φέτος τα βρίσκει δύσκολα και είναι πλέον στην τρίτη θέση μετά το 2-2 του Σαββάτου στην Άουγκσμποργκ. Επιθετικά μπορεί να… πετάει φωτιές και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να μοιάζει ασταμάτητος έχοντας σκοράρει για 11 σερί ματς, ωστόσο αμυντικά παρουσιάζει προβλήματα. Στην Bundesliga μετράει τέσσερα σερί goal-goal και 6/8 συνολικά! Θα λείψε ο Σούλε που έπαθε ρήξη χιαστών το Σάββατο, αλλά και ο Τολισό που αποχώρησε με πρόβλημα στην καρδιά από την προπόνηση!

Η Μπάγερν είναι ξεκάθαρα το φαβορί της βραδιάς και με τον Λεβαντόφσκι σε τέτοια κατάσταση μπορεί να βρει γκολ και να… πληρώσει μόνη της στο over 2.5. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν θα φοβηθεί και θα ψάξει το γκολ με τη βοήθεια του κόσμου, οπότε αξίζει το ρίσκο στο goal-goal στις τιμές που κυκλοφορεί.

[22.00] Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου

Εκτίμηση: over 2.5 (1.50)
Άλλες επιλογές: goal-goal (1.70) ή goal-goal και Over 2.5 (2.00)
Fun Bet: Σκόρερ Λεβαντόφσκι (1.65)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags