Facebook Pixel Sportdog.gr | Ματσάρες στην Premier: Combo Bet σε Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ – Έτσι πληρώνει η Σίτι!
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-02 10:20:00

Ματσάρες στην Premier: Combo Bet σε Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ – Έτσι πληρώνει η Σίτι!

Sportdog Team
Ματσάρες στην Premier: Combo Bet σε Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ – Έτσι πληρώνει η Σίτι!

Χαμός γίνεται σήμερα στην Αγγλία, όπου έχουμε φουλ αγωνιστική δράση.

. Όλοι οι «μεγάλοι» παίζουν σήμερα λόγω εβδομάδας Champions League που ακολουθεί και πραγματικά γίνεται… πανικός στο κουπόνι. Ας δούμε τα ματσάκια ένα-ένα…

[14.30] Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, σε ισοβαθμία με τη Γιουνάιτεντ βρίσκεται η Μπόρνμουθ, η οποία εντός έδρας έχει ρεκόρ 1-3-1, προέρχεται από δύο συνεχόμενα 0-0 ενώ δεν έχει βρει δίχτυα για τρεις αγωνιστικές. Θα παίξει και σήμερα αμυντικά και δύσκολα θα ανοιχτεί, τουλάχιστον μέχρι να δεχθεί κάποιο τέρμα. Η Γιουνάιτεντ από την πλευρά της ψάχνει επιτέλους το… restart, είναι σε καλή κατάσταση και η ψυχολογία επιτέλους σταθερά. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το διπλό με 3-1 στη Νόριτς, μετά το 1-1 με τη Λίβερπουλ, ενώ μεσοβδόμαδα απέκλεισε με πολλές αλλαγές στο Λιγκ Καπ την Τσέλσι. Έχει τη φόρα για το διπλό, όμως δύσκολα θα ανοίξει το σκορ. Την προηγούμενη εβδομάδα βοήθησε ο αντίπαλος, σήμερα θα βρει σοβαρή άμυνα απέναντί της.

Εκτίμηση: X2 και Under 4.5 (1.50)

[17.00] Μπράιτον – Νόριτς

Αρκετά καλά έχει ξεκινήσει η Μπράιτον έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς, όμως ξέρει το… ταβάνι της και αναγνωρίζει πως παρότι τους χωρίζουν πέντε βαθμοί, το σημερινό ματς είναι ντέρμπι παραμονής. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 2-2-1 και στα τελευταία δύο παιχνίδια μπροστά στο κοινό της νίκες 3-2 την Έβερτον και 3-0 την Τότεναμ. Η Νόριτς από την πλευρά της είναι απογοητευτική εκτός έδρας, έχει μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, ενώ προέρχεται από την ήττα εντός με 3-1 από τη Γιουνάιτεντ. Σε καλύτερη κατάσταση η Μπράιτον, πολλά τα αμυντικά προβλήματα για τους φιλοξενούμενους.

Εκτίμηση: 1 (1.70)

[17.00] Άρσεναλ – Γουλβς

Τρομερή γκρίνια υπάρχει πλέον στην Άρσεναλ, καθώς μετά το 2-2 της προηγούμενης Κυριακής με την Κρίσταλ Πάλας (από 2-0!), ήρθε ο αποκλεισμός μεσοβδόμαδα από τη Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ στα πέναλτι, σε ματς που προηγήθηκε 1-3, 2-4 και 4-5, αλλά κατάφερε να ισοφαριστεί σε 5-5 στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων. Ο Έμερι βέβαια ξεκούρασε τους βασικούς, ωστόσο πρέπει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες για να φτιάξει το κλίμα. Εντός έδρας πάντως έχουν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες! Η Γουλβς βρίσκεται σε ανοδική πορεία, έχει σταθεροποιηθεί στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Έχει σκοράρει για εννιά σερί ματς και θα μπει με σκοπό να χτυπήσει την προβληματική άμυνα των Λονδρέζων. Η Άρσεναλ ωστόσο παίζει με την πλάτη στον τοίχο και είναι υποχρεωμένη να τα δώσει όλα για το τρίποντο. Αξίζει να στηρίξουμε την έδρα και το αήττητο των «κανονιέρηδων», σε συνδυασμό με γκολ.

Εκτίμηση: 1Χ και over 1.5 (1.55)

[17.00] Άστον Βίλα – Λίβερπουλ

Μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Άστον Βίλα, η οποία προέρχεται από την ήττα με 3-0 στη Σίτι, ωστόσο εντός έδρας είναι δυνατή και τρέχει ρεκόρ 2-2-1. Έχει να χάσει τέσσερα ματς μπροστά στο κοινό της, ενώ στο τελευταίο νίκησε 2-1 την Μπράιτον. Η Λίβερπουλ προέρχεται από δύο τεράστιες νίκες, καθώς την Κυριακή επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Τότεναμ και συνέχει πρώτη και αήττητη (9-1-0), ενώ μεσοβδόμαδα σε ένα… τρελό ματς που έληξε 5-5 με γκολ των «κόκκινων» στις καθυστερήσεις, απέκλεισε την Άρσεναλ στα πέναλτι για το Λιγκ Καπ. Σαφώς καλύτερη ομάδα η Λίβερπουλ, όμως δεν πατάει σταθερά, έχει προβλήματα στην άμυνα και δέχεται εύκολα πλέον γκολ. Δεν νομίζω πως ήρθε η ώρας πάντως ακόμα να σπάσει το αήττητο.

Εκτίμηση: Χ2 και over 2.5 (1.60)


[17.00] Γουέστ Χαμ – Νιουκάστλ

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +4 από τη Νιουκάστλ που… παλεύει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις βρίσκεται η Γουέστ Χαμ. Στηρίζεται στην έδρα της όπου έχει ρεκόρ 2-1-2, ωστόσο δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, έχει δεχθεί γκολ και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ προέρχεται από το 1-1 με τη Σέφιλντ. Η Νιουκάστλ μετά και το 1-1 εντός με τη Γουλβς παρέμεινε χαμηλά και πλέον καλείται να κάνει την υπέρβαση σήμερα, καθώς μέχρι τώρα εκτός έδρας έχει μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Παίζει συνήθως αμυντικά, όμως έχει σκοράρει στις 3/5 εξόδους της. Θα βρουν γκολ οι γηπεδούχοι, θα ρισκάρουν να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι. Αξίζει η απόδοση στο goal-goal.

Εκτίμηση: goal-goal (1.75)
 

[17.00] Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον

Στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με τη Σαουθάμπτον, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-1 την Τρίτη και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ. Το ίδιο θέλει να κάνει και σήμερα, ώστε να παραμείνει κοντά στη Λίβερπουλ ελπίζοντας και σε πιθανό στραβοπάτημά της. Προέρχεται από δύο σερί νίκες με 2-0 και 3-0 και θέλει να… καθαρίσει νωρίς, καθώς υπάρχει και Ευρώπη. Η Σαουθάμπτον σαφώς και θα παίξει αμυντικά, όμως όπως φάνηκε και μεσοβδόμαδα η αποστολή της είναι δύσκολη. Είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, ενώ προέρχεται από το ντροπιαστικό 9-0 στη Λέστερ. Δεν αξίζουν οι αποδόσεις ούτε σε συνδυασμό με γκολ. Ρισκάρουμε με τη νίκη των Πολιτών και στα δύο ημίχρονα!

Εκτίμηση: Νίκη Σίτι και στα δύο ημίχρονα (1.65)

[19.00] Γουότφορντ – Τσέλσι
 

Από τρεις σερί ισοπαλίες (0-0, 1-1 και 0-0) προέρχεται η Γουότφορντ, η οποία εντός έδρας έχει ρεκόρ 0-3-2 και μετά από 10 ματς παραμένει χωρίς νίκη, με συνέπεια να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ με το 2-0 στην Έβερτον, όμως πλέον η προσοχή όλων είναι στο πρωτάθλημα και στη σωτηρία. Προσπαθούν πρώτα να κρατήσουν το μηδέν πλέον και μετά να σκοράρουν. Η Τσέλσι από την πλευρά της βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, παρά τον αποκλεισμό από τη Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ, καθώς στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις σερί νίκες, έχει μπει στην πρώτη τετράδα, ενώ εκτός έδρας συνολικά μετράει ρεκόρ 1-0-4! Σε φοβερή κατάσταση οι Λονδρέζοι, ούτε σήμερα θα νικήσει η Γουότφορντ.

Εκτίμηση: 2 (1.65)
 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags