Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα πάντα όλα στην Serie A με αποδόσεις που… ξεσηκώνουν - Ντερμπάρα Μίλαν-Λάτσιο
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-03 12:04:00

Τα πάντα όλα στην Serie A με αποδόσεις που… ξεσηκώνουν - Ντερμπάρα Μίλαν-Λάτσιο

Sportdog Team
Τα πάντα όλα στην Serie A με αποδόσεις που… ξεσηκώνουν - Ντερμπάρα Μίλαν-Λάτσιο

Τι παίζουμε στο μεγάλο παιχνίδι της Ιταλίας σήμερα.
 

Μετά τις φοβερές επιτυχίες που είχαμε χθες στην Ιταλία και την Serie A επιστρέφουμε σήμερα για να δούμε περισσότερα παιχνίδια από το ίδιο πρωτάθλημα, που μπορούν να δώσουν σούπερ ευκαιρίες για ταμείο.

[16:00] Βερόνα – Μπρέσια

Η Βερόνα πήρε ένα πολύτιμο διπλό στην Πάρμα (0-1) με το γκολ του Λάζοβιτς στο 10’ με το οποίο ουσιαστικά κάλυψε την προηγούμενη εντός έδρας ήττα από τη Σασσουόλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, αλλά και μια από τις χειρότερες επιθέσεις, ενώ βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μπρέσια έχασε από την Ίντερ στην έδρα της με 1-2 στην προηγούμενη αγωνιστική. Πλέον βρίσκεται μέσα στην ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει να τα δώσει όλα για να αλλάξει τα δεδομένα.
 

  • Εκτίμηση: Over 2,5 (2.10)
     

[16:00] Τζένοα – Ουντινέζε

Η Τζένοα έρχεται από ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική από την Γιουβέντους με 2-1 που διαμορφώθηκε με πέναλτι της Γιουβε στο 95’. Εμφανίζει βελτιωμένη εικόνα στα δύο ματς με τον Τιάγκο Μότα στην τεχνική ηγεσία της. Πρέπει όμως να κάνει πολύ περισσότερα στη συνέχεια για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Η Ουντινέζε μετά την ήττα με 7-1 από την Αταλάντα έχασε και στην προηγούμενη αγωνιστική αυτή τη φορά με 0-4 από τη Ρόμα. Οι αποτυχίες αυτές οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση να απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία της τον Ιγκόρ Τούντορ.
 

  • Εκτίμηση: GG (1.85)


[21:45] Μίλαν – Λάτσιο

Η Μίλαν έρχεται από νίκη στην αναμέτρηση με την Σπαλ που έληξε 1-0 και δείχνει να έχει όρεξη να πάρει τα πάνω της για να αρχίζει να ανεβαίνει στην κατάταξη. Το σημερινό ντέρμπι θα είναι ένα δυνατό τεστ για να δείξει ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Λάτσιο έρχεται από δύο σερί νίκες. Κέρδισε την Φιορεντίνα στη Φλωρεντία με 1-2 και στη συνέχεια διέλυσε την Τορίνο μέσα στην έδρα της με 4-0. Πλέον βρίσκεται στην 5η θέση και με μία νίκη σήμερα χτίζει γερές βάσεις για πρόκριση στην Ευρώπη.

  • Εκτίμηση: GG (1.70)


Πηγή: onlinebet24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags