Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ δυάδα από το Champions League με γκολ και έναν άσο που δεν σπάει!
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-05 17:17:00

Σούπερ δυάδα από το Champions League με γκολ και έναν άσο που δεν σπάει!

Sportdog Team
Σούπερ δυάδα από το Champions League με γκολ και έναν άσο που δεν σπάει!

Ξεχωρίσαμε μία δυνατή δυάδα με… τίμιες αποδόσεις.

Στοίχημα: Χαμός γίνεται στο Champions League, καθώς από τα παιχνίδια της τέταρτης αγωνιστικής που διεξάγονται σήμερα, θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό και η υπόθεση πρόκριση.

[22.00] Ντόρτμουντ – Ίντερ

Χαμός γίνεται στον έκτο όμιλο, όπου η Μπαρτσελόνα είναι στην πρώτη θέση με επτά βαθμούς, ακολουθούν Ντόρτμουντ και Ίντερ με τέσσερις, ενώ η Σλάβια Πράγας είναι τελευταία με έναν. Το αποψινό ματς λοιπόν, θεωρείται κομβικό για το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης. Οι Γερμανοί έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 στην Ιταλία, ματς στο οποίο άξιζαν βάσει εμφάνισης και την ισοπαλία. Θέλουν… εκδίκηση σήμερα και έχουν τρομερή ψυχολογία μετά το 3-0 κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, που τους έφερε στη δεύτερη θέση της Bundesliga. Πολύ καλά βέβαια στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει και η Ίντερ, η οποία παραμένει στο -1 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Ξεκάθαρα ο εγχώριος τίτλος είναι πιο σημαντικός και αυτό φαίνεται και στην εικόνα των «νερατζούρι» μέχρι τώρα στο Champions League. Η Ντόρτμουντ έχει τον πρώτο λόγο απόψε, εντός έδρας δεν έχασε ούτε από την Μπαρτσελόνα και μπορεί να… κλέψει το ματς. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ!

 [22.00] Βαλένθια – Λιλ

Στον όγδοο όμιλο Τσέλσι και Άγιαξ είναι στην κορυφή έχοντας από έξι βαθμούς, ακολουθεί η Βαλένθια με τέσσερις και η Λιλ με έναν. Οι «νυχτερίδες» λοιπόν, που εντός έδρας έχουν την ήττα με 3-0 από τον Άγιαξ, θέλουν το τρίποντο για να μπουν γερά στο κόλπο της πρόκρισης και να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα στον άλλο αγώνα. Στο προηγούμενο ματς έφυγαν με το 1-1 από τη Γαλλία, δεχόμενοι γκολ στο 90’ και επιβεβαιώνοντας τον… κανόνα, που τους θέλει φέτος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη να δέχονται συνεχώς τέρματα. Στο Champions League έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται στα 2/3 ματς που έχουν δώσει, ενώ στο πρωτάθλημα ήταν goal-goal τα 8/9 τελευταία τους ματς. Η Λιλ από την πλευρά της παίζει απόψε το τελευταίο της χαρτί, ακόμα και για το Europa League, καθώς σε περίπτωση ήττας βγαίνει νωρίς εκτός μάχης. Στην Ευρώπη έχει δεχθεί γκολ και στα τρία ματς, ενώ δύο εξ αυτών ήταν και goal-goal, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκει δίχτυα για οκτώ σερί ματς. Δεν θα παίξει αμυντικά και θα ψάξει το γκολ απέναντι σε μία… τρελή ομάδα, που επίσης πάντως παίζει επιθετικά.

Η δυάδα της Τρίτης:

[22.00] Ντόρτμουντ – Ίντερ: 1Χ και under 4.5 (1.50)
[22.00] Βαλένθια – Λιλ: goal-goal (1.85)
 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags