Facebook Pixel Sportdog.gr | Στοίχημα: «Αστεράτη» δυάδα με στήριγμα στα γκολ σε απόδοση που αξίζει!
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-05 19:51:00

Στοίχημα: «Αστεράτη» δυάδα με στήριγμα στα γκολ σε απόδοση που αξίζει!

Sportdog Team
Στοίχημα: «Αστεράτη» δυάδα με στήριγμα στα γκολ σε απόδοση που αξίζει!

Έτοιμοι για... αστεράτο ποντάρισμα;

Επιστρέφει σήμερα το Τσάμπιονς Λιγκ με πολύ καλά παιχνίδια να ετοιμάζονται να μας στείλουν ταμείο σε σούπερ αποδόσεις. Θα ασχοληθούμε με μία δυνατή δυάδα που στηρίζεται στα γκολ και μπορεί πληρώσει καλά.

[22:00] Λυών – Μπενφίκα

Η Λυών έρχεται από νίκη εκτός έδρας με 2-3 στην αναμέτρηση με την Τουλούζ και πήρε επιτέλους την ψυχολογία που χρειαζόταν για να κάνει κάτι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμένει τρεις αγωνιστικές αήττητη, έχοντας τη 2η καλύτερη επίθεση, αλλά βρίσκεται στην 10η θέση. Στην Ευ΄ρωπη έρχεται από ήττα στην Πορτογαλία από την Μπενφίκα. Η Μπενφίκα στην πρώτη συνάντηση με τη Λυών στάθηκε τυχερή και πήρε μια νίκη που την κρατάει στο κόλπο της πρόκρισης. Επιπλέον έχει και την ψυχολογία για να καταφέρει κάτι καλό στη Γαλλία, καθώς έρχεται από επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

[22:00] Νάπολι – Σάλτσμπουργκ

Η Νάπολι μετά την ήττα στην έδρα της Ρόμα με 2-1 συμπλήρωσε τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τα καταφέρνει πολύ καλύτερα, καθώς έχει συγκεντρώσει ήδη επτά βαθμούς σε τρεις αγώνες. Αν κερδίσει σήμερα τη Σάλτσμπουργκ και δεν κάνει το ίδιο η Γκενκ στο Λίβερπουλ, προκρίνεται από τώρα στους 16. Η Σάλτσμπουργκ συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα νικώντας με 0-3 την Μάτερσμπουργκ, παίζοντας μάλιστα πολύ χαλαρά για να κρατήσει δυνάμεις για το σημερινό παιχνίδι. Πριν από δύο εβδομάδες το πάλεψε κόντρα στη Νάπολι εντός αλλά ηττήθηκε με 2-3, πληρώνοντας την ευρωπαϊκή απειρία της.

Δυάδα:

Λυών – Μπενφίκα: GG (1.60)

Νάπολι – Σάλτσμπουργκ: GG & Over 2,5 (1.55)


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags