Facebook Pixel Sportdog.gr | La Liga: Η έκπληξη με Μπάρτσα, η… συνήθεια της Μπέτις και η ώρα της Ρεάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-23 12:31:00

La Liga: Η έκπληξη με Μπάρτσα, η… συνήθεια της Μπέτις και η ώρα της Ρεάλ!

Sportdog Team
La Liga: Η έκπληξη με Μπάρτσα, η… συνήθεια της Μπέτις και η ώρα της Ρεάλ!

Με πολύ δυνατά παιχνίδια επιστρέφει η 14η αγωνιστική της La Liga.

Λόγω της ευρωπαϊκής εβδομάδας που ακολουθεί παίζουν το Σάββατο η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο.

[14.00] Λεγανές – Μπαρτσελόνα

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Λεγανές, η οποία πάντως πριν τη διακοπή πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό με το 1-1 στη Σοσιεδάδ. Αγνοεί πάντως τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, εντός έδρας έχει ρεκόρ 1-1-5 και βάσει της εικόνας της θα δώσει τεράστια μάχη για να σωθεί φέτος. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση τελευταία και οι… φωνές κατά του Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν φουντώσει. Μετά τη «σφαλιάρα» με 3-1 στη Λεβάντε, στην τελευταία αγωνιστική νίκησαν με 4-1 εντός της Θέλτα με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει χατ-τρικ. Δεν… πατάει πάντως καλά η Μπάρτσα και ψάχνει μεγάλες νίκες για να αποκτήσει ψυχολογία, ενώ ακολουθεί την Τετάρτη το πολύ σημαντικό ματς με την Ντόρτμουντ, το οποίο θα κρίνει και την πρωτιά του ομίλου στο Champions League. Δεν αντέχει νέα γκέλα η Μπαρτσελόνα, αξίζουν οι αποδόσεις του διπλού ακόμα και χωρίς γκολ (1.45), το αγοράζουμε όμως στο over 1.5.

Εκτίμηση: 2 και over 1.5 (1.70)
 

[17.00] Μπέτις – Βαλένθια

Επιστροφή στην… κανονικότητα για την Μπέτις, η οποία μετά τη νίκη με 2-1 επί της Θέλτα εντός και το 0-0 στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, ηττήθηκε με 2-1 μπροστά στο κοινό της στο μεγάλο ντέρμπι από τη Σεβίλλη. Για ακόμα μία φορά ήταν καλή επιθετικά και δημιούργησε πολλές φάσεις, ωστόσο αμυντικά δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Δεν είναι τυχαίο πως έχει 7/7 goal-goal εντός έδρας. Ανάλογες επιδόσεις έχει όμως και η Βαλένθια, η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-1-3, ενώ έχει πετύχει έστω ένα γκολ στα 5/6 παιχνίδια της. Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στην… τρέλα των δύο ομάδων και στο goal-goal.

Εκτίμηση: goal-goal (1.60)


 

[19.30] Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Σε πτωτική πορεία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Γρανάδα, η οποία είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά στη σεζόν. Μετράει τρεις σερί ήττες, με τελευταία το 2-0 από τη Βαλένθια και πλέον βρίσκεται στην όγδοη θέση με 20 βαθμούς. Εντός έδρας πάντως έχει δυναμική, αφού τρέχει ρεκόρ 4-0-2. Η Ατλέτικο είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, ωστόσο μακριά από το γήπεδό της αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες. Τρέχει ρεκόρ 2-3-1 και μετράει τρείς σερί ισοπαλίες (1-1, 1-1 και 0-0), ωστόσο έχει συμπληρώσει πλέον εννιά αγωνιστικές αήττητη και δικαίως βρίσκεται στο -1 από την κορυφή. Θα πηγαίναμε στο διπλό, ωστόσο το… κόλλημα με τις ισοπαλίες της Ατλέτικο μας κρατάει. Το αγοράζουμε με κάλυψη.

Εκτίμηση: Χ2 και Under 3.5 (1.45)
 

[22.00] Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Οι… τρέλες της Ρεάλ συνεχίζονται, καθώς μετά το 0-0 με την Μπέτις στο «Μπερναμπέου», ήρθε το 4-0 στην Εϊμπάρ με 3-0 από το ημίχρονο. Εντός έδρας πάντως είναι αήττητοι με ρεκόρ 4-2-0, είναι στην κορυφή μαζί με την Μπαρτσελόνα και μπροστά στο κοινό τους έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς, πλην της Μπέτις. Η Σοσιεδάδ πάντως δεν πρόκειται να παίξει αμυντικά, πηγαίνει στη Μαδρίτης για να κάνει το παιχνίδι της και εκτός έδρας συνήθως δικαιώνεται. Είναι στην πρώτη πεντάδα με ρεκόρ εκτός 4-1-2, μετράει δύο σερί διπλά, ενώ έχει σκοράρει στα 6/7 παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από το γήπεδό της. Η Ρεάλ δεν θα πετάξει ξανά βαθμούς, θα πάρει τη νίκη και θα δούμε ματς με πολλά γκολ.

Εκτίμηση: 1 και Over 1.5 (1.50)
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ολυμπιακός σε απόδοση που αξίζει και το… εύκολο στοίχημα στο Λαμία – Ξάνθη


Πηγή: onlinebet24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags