Facebook Pixel Sportdog.gr | Το combo bet από τη La Liga και η ομάδα που… πρέπει να νικήσει τους τελευταίους και πληρώνει!
| 2019-11-29 20:28:00

Το combo bet από τη La Liga και η ομάδα που… πρέπει να νικήσει τους τελευταίους και πληρώνει!

Sportdog Team
Το combo bet από τη La Liga και η ομάδα που… πρέπει να νικήσει τους τελευταίους και πληρώνει!

Μία καλή δυάδα έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα.

Θα ασχοληθούμε με την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και ένα ματσάκια από τη δεύτερη Γαλλίας.

[22.00] Θέλτα – Βαγιαδολίδ

Στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη La Liga, η 18η της βαθμολογίας Θέλτα (12β.) υποδέχεται την 14η Βαγιαδολίδ (17β.) σε ένα ματς όπου καμία δεν θέλει να χάσει. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο προέρχονται από το τεράστιο διπλό με 3-1 στη Βιγιαρεάλ, ενώ είχε προηγηθεί το 4-1 στην Μπαρτσελόνα όπου παρά την ήττα είχαν δείξει κάποια καλά στοιχεία. Εντός έδρας έχουν ρεκόρ 2-1-4 και απόψε κόντρα σε μία ομάδα που δεν τα πηγαίνει καλά εκτός έδρας, έχουν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα σε περίπτωση νίκης. Η Βαγιαδολίδ μετράει δύο σερί ήττες, με 3-0 στην Αλαβές και 1-0 εντός από τη Σεβίλλη, ενώ στις τρεις τελευταίες εξόδους της έχει δύο βαριές ήττες και μία ισοπαλία με 1-1. Και οι δύο πάντως προσέχουν την άμυνά τους και έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ τα σκορ ξεφεύγουν στα παιχνίδια τους μόνο όταν παίζουν με καλύτερες ομάδες και δέχονται πολλά γκολ. Στηρίζουμε την έδρα με κάλυψη και λίγα γκολ.

[21.00] Οσέρ – Ορλεάν

Στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής η Οσέρ που βρίσκεται στη μέση του πίνακα με 17 βαθμούς, υποδέχεται την τελευταία Ορλεάν που έχει εννιά. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πάρει τα αποτελέσματα που θα ήθελαν στα τελευταία τους παιχνίδια και έχουν υποχωρήσει στη βαθμολογία, όμως στην έδρα τους παρουσιάζονται σοβαροί και έχουν ρεκόρ 3-2-2. Προέρχονται βέβαια από την ήττα σοκ με 2-0 από την Παρί FC και πλέον εάν δεν νικήσουν απόψε, θα προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή. Η Ορλεάν πάντως είναι ο ιδανικός αντίπαλος, προέρχεται από δύο σερί ήττες εντός έδρας και τρεις γενικά, ενώ αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές. Θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα, ωστόσο εάν δεχθεί γκολ τότε υποχρεωτικά θα πρέπει να ανοιχτεί και όπως έχει φανεί μέχρι τώρα, θα έχει τεράστιο πρόβλημα μετά στην άμυνα. Η Οσέρ δεν… πατάει καλά, όμως απόψε έχει μοναδική ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες.

Η δυάδα της Παρασκευής:

[22.00] Θέλτα – Βαγιαδολίδ: 1Χ και Under 3.5 (1.55)
[21.00] Οσέρ – Ορλεάν: 1 (1.90)


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags