Facebook Pixel Sportdog.gr | Premier League: Η απάντηση της Άρσεναλ, το… αντίο του Μάρκο Σίλβα και το g-g που φωνάζει στο 2.00!
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-01 13:17:00

Premier League: Η απάντηση της Άρσεναλ, το… αντίο του Μάρκο Σίλβα και το g-g που φωνάζει στο 2.00!

Sportdog Team
Premier League: Η απάντηση της Άρσεναλ, το… αντίο του Μάρκο Σίλβα και το g-g που φωνάζει στο 2.00!

Με πολύ καλά παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα στην Premier League το 2ο πιάτο της 14ης αγωνιστικής.

Ξεχωρίσαμε μία καλή επιλογή για όλα τα ματς και σας την παρουσιάζουμε.

[16.00] Γουλβς – Σέφιλτν Γιουνάιτεντ

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Γουλβς, η οποία από τις τελευταίες θέσεις έχει καταφέρει πλέον να βρίσκεται στην εξάδα. Εντός έχει ρεκόρ 2-3-1, προέρχεται από δύο σερί νίκες με τελευταία το 2-1 στο Μπόρνμουθ, ενώ είναι αήττητη εδώ και οκτώ αγωνιστικές. Έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της, μετράει πέντε σερί goal-goal, ενώ φέτος 10/13 συνολικά ματς της έληξαν με goal-goal. Ανάλογες επιδόσεις έχει και η Σέφιλντ, η οποία βρίσκεται μόλις έναν βαθμό κάτω, είναι αήττητη εκτός έδρας με ρεκόρ 1-5-0 και αήττητη για έξι σερί αγωνιστικές. Προέρχεται από το 3-3 με τη Γιουνάιτεντ εντός, έχει σκοράρει στα 5/6 εκτός έδρας παιχνίδια της, ενώ 3/4 τελευταία της παιχνίδια της ήταν και goal-goal. Τι ψάχνετε, το ματς φωνάζει…

Εκτίμηση: goal-goal (2.05)
 

[16.00] Νόριτς – Άρσεναλ

Την έκπληξη της αγωνιστικής σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Νόριτς, η οποία νίκησε 2-0 την Έβερτον εκτός έδρας και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, αν και παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πριν από το διπλό πάντως μετρούσε τρεις σερί ήττες και επτά ματς χωρίς νίκη. Η Άρσεναλ βρίσκεται επίσης σε κάκιστη κατάσταση, καθώς μετά και το 2-2 εντός έδρας με την Σαουθάμπτον συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη. Την Πέμπτη το βράδυ έχασε με ανατροπή και από την Άιντραχτ εντός με 2-1 για το Europa League και έτσι η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει τον κόουτς Έμερι. Φεύγει ως αποτυχημένος λοιπόν και με… τρελή γιούχα, εξέλιξη που σίγουρα θα αλλάξει το κλίμα στην ομάδα. Έχει καλό υλικό η Άρσεναλ και μπορεί να προλάβει και την τετράδα. Διπλό σήμερα, ακόμα και αν δεν έχει κανονικό προπονητή στον πάγκο.

Εκτίμηση: 2 (1.75)

[18.30] Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα

Από το τρελό 3-3 (από 2-1, πήγε 2-3 και 3-3 στο 90’!) στην έδρα της Σέφιλντ προέρχεται η Γιουνάιτεντ, η οποία μεσοβδόμαδα παίζοντας με αναπληρωματικούς έχασε για το Europa League στην Αστάνα με 2-1. Εντός έδρας πάντως έχει ρεκόρ 3-2-1 και σήμερα θέλουν τη νίκη οπωσδήποτε για να παραμείνουν κοντά στις θέσεις της Ευρώπης. Ιδανικός αντίπαλος η Βίλα, η οποία εκτός έδρας είναι τραγική με μία νίκη και πέντε ισοπαλίες, ενώ το 2-0 της Δευτέρας κόντρα στη Νιουκάστλ τους έδιωξε και το άγχος και την πίεση. Θα νικήσει η Γιουνάιτεντ, ίσως και με γκολ. Αξίζει και ο απλός άσος.

Εκτίμηση: 1 (1.50)

[18.30] Λέστερ – Έβερτον

Στην πρώτη τετράδα έχει εδραιωθεί πλέον η Λέστερ η οποία δείχνει αποφασισμένη φέτος να επιστρέψει στο Champions League. Προέρχεται από το 2-0 στην Μπράιτον, που ήταν η πέμπτη σερί νίκη τους, ενώ εντός έδρας έχουν ρεκόρ 5-1-0. Στην αντίπερα όχθη η Έβερτον προέχεται από την ήττα-σοκ με 2-0 από τη Νόριτς, ματς που κράτησε την ομάδα στην 16η θέση και μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Μεσοβδόμαδα υπήρξε και έντονη φημολογία για το «διαζύγιο» με τον Μάρκο Σίλβα, όμως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως δεν παραιτείται. Σήμερα ωστόσο είναι η τελευταία του ευκαιρία και δύσκολα θα βρίσκεται στον πάγκο και την Δευτέρα, καθώς η Λέστερ είναι καλύτερη ομάδα, έχει φόρμα και έδρα, σε αντίθεση με την Έβερτον που έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα.

Εκτίμηση: 1 (1.65)

 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags