Facebook Pixel Sportdog.gr | La Liga: Το… εύκολο ποντάρισμα στο Βαλένθια-Ρεάλ, οι άσοι της ημέρας και το «μπομπάτο« Χ2!
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-15 10:42:00

La Liga: Το… εύκολο ποντάρισμα στο Βαλένθια-Ρεάλ, οι άσοι της ημέρας και το «μπομπάτο« Χ2!

Sportdog Team
La Liga: Το… εύκολο ποντάρισμα στο Βαλένθια-Ρεάλ, οι άσοι της ημέρας και το «μπομπάτο« Χ2!

Πλούσια αγωνιστική δράση έχουμε και την Κυριακή στη La Liga.

Πλούσια αγωνιστική δράση έχουμε και την Κυριακή στη La Liga. Από το σημερινό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής ξεχωρίζει φυσικά το Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης, όμως υπάρχουν κι άλλα ματς που αξίζει να ασχοληθούμε στοιχηματικά…

[15.00] Θέλτα – Μαγιόρκα

Ντέρμπι παραμονής χαρακτηρίζεται το παιχνίδι, καθώς η Θέλτα με 13 βαθμούς είναι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και η Μαγιόρκα με 14 οριακά πάνω από τη γραμμή σωτηρίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 3-2 στη Λεγανές, ματς που θα τους στοιχίσει ενόψει της συνέχειας και γι’ αυτό είναι υποχρεωμένοι σήμερα να επιστρέψουν στα τρίποντα. Εντός έχουν ρεκόρ 2-2-4 και πριν τη Λεγανές είχαν μία νίκη και μία ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προέρχονται από την ήττα με 5-2 στην Μπαρτσελόνα και πλέον μετράνε τρεις σερί ήττες, ενώ εκτός έδρας έχουν το τραγικό ρεκόρ 0-0-7. Αν εν πάρει αυτό το ματς η Θέλτα που είναι και καλύτερη ομάδα, ποιο θα πάρει; Τελικός…

Εκτίμηση: 1 (1.65)

[17.00] Εσπανιόλ – Μπέτις

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Εσπανιόλ η οποία έπεσε πλέον στην τελευταία θέση με μόλις εννιά βαθμούς, ενώ η γραμμή σωτηρίας είναι στους 14 αυτή τη στιγμή. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 0-1-7, προέρχεται από την ήττα στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια της έχει ρεκόρ 0-1-5! Η Μπέτις από την πλευρά της πέρασε με 2-1 από την δύσκολη έδρα της Μπιλμπάο, πανηγύρισε το τρίτο διαδοχικό τρίποντο και πλέον βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Χρειάζεται ακόμα δουλειά για να φτάσει στις θέσεις της Ευρώπης και κυρίως να βελτιωθεί εκτός έδρας, όπου έχει ρεκόρ 1-2-4. Μετράει τέσσερα σερί goal-goal, ενώ έχει δεχθεί γκολ στα 10/11 τελευταία της παιχνίδια. Ανώτερη η Μπέτις, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να πάρει το διπλό, όμως κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσει και η Εσπανιόλ. Δεν πείθει η άμυνα των φιλοξενούμενων, χρειαζόμαστε κάλυψη!

Εκτίμηση: X2 και over 1.5 (2.10]

[19.30] Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ

Στην τρίτη θέση και στο -6 από την κορυφή με ματς λιγότερο βρίσκεται η Σεβίλλη, η οποία όμως την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Οσασούνα. Είναι αήττητη εδώ και οκτώ αγωνιστικές, ενώ τρέχει ρεκόρ 4-2-1 εντός έδρας! Επιβάλει τον ρυθμό της σε όλα τα παιχνίδια και δύσκολα δέχεται γκολ. Η Βιγιαρεάλ από την πλευρά της δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-0-6 και μετά το 0-0 με τη Βιγιαρεάλ συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη. Δύσκολο παιχνίδι για τη Σεβίλλη, τυχερή που πετυχαίνει τους φιλοξενούμενους σε αυτή την κατάσταση. Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει!

Εκτίμηση: 1 (1.65)

[22.00] Βαλένθια – Ρεάλ

Η αγωνιστική κλείνει με ένα σπουδαίο παιχνίδι, καθώς η ανεβασμένη Βαλένθια με 26 βαθμούς που κυνηγάει την Ευρώπη, υποδέχεται τη Ρεάλ που είναι πλέον στο -3 από την Μπαρτσελόνα με ματς λιγότερο. Οι «νυχτερίδες» εντός έδρας είναι αήττητοι με ρεκόρ 4-4-0 και προέρχονται από δύο σερί νίκες, με τελευταία το 4-2 στη Λεβάντε που βρέθηκαν να χάνουν 2-0! Οι Μαδριλένοι από την πλευρά τους είναι αήττητοι εδώ και έξι αγωνιστικές με πέντε νίκες, ενώ προέρχονται από το… σβηστό 2-0 κόντρα στην Εσπανιόλ. Ακολουθεί το… κλάσικο με την Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα και για αυτό ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει απόψε να τελειώνει γρήγορα. Δύσκολα βέβαια θα τα καταφέρει με τέτοιες επιδόσεις στην άμυνα, καθώς εκτός έδρας έχει δεχθεί γκολ στις 2/3 τελευταίες εξόδους της, ενώ 2/3 τελευταία της παιχνίδια ήταν επίσης goal-goal. Οι δύο ομάδες έχουν πλούσιο επιθετικό ταλέντο και άμυνες που δεν εμπνέουν, οπότε ποντάρουμε στο goal-goal και... ρισκάρουμε με το over 2.5.

Εκτίμηση: goal-goal (1.50) ή goal-goal και over 2.5 (1.80)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα γκολ που πληρώνουν στη Σούπερ Λιγκ, η… υποχρέωση του Ολυμπιακού και ο ΠΑΟΚ στο 3.30!

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags