Facebook Pixel Στοίχημα: Ντέρμπι… κορυφής στη Γερμανία: Ανεβασμένη η Ντόρτμουντ, «καυτή» η Λειψία!
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-17 17:09:00

Ντέρμπι… κορυφής στη Γερμανία: Ανεβασμένη η Ντόρτμουντ, «καυτή» η Λειψία!

Sportdog Team
Ντέρμπι… κορυφής στη Γερμανία: Ανεβασμένη η Ντόρτμουντ, «καυτή» η Λειψία!

Εμβόλιμη αγωνιστική απόψε στη Γερμανία.

Στοίχημα: Δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις μας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον σήμερα από την Bundesliga με αυτή της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Λειψία να τραβάει πάνω της τα περισσότερα βλέμματα.

[21:30] Ντόρτμουντ – Λειψία

Η Ντόρτμουντ έφυγε με τη νίκη με 4-0 από το Μάιντς στην προηγούμενη αγωνιστική και πήρε τέταρτη σερί νίκη στα επίσημα παιχνίδια της, ενώ το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λειψία. Δείχνει να έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της, αλλά σήμερα έχει ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Λειψία έφυγε νικήτρια με 3-0 από το Ντίσελντορφ την περασμένη αγωνιστική και έφτασε τα δέκα αήττητα επίσημα παιχνίδια και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση με διαφορά δύο βαθμών από την δεύτερη Γκλάντμπαχ.

[21:30] Ούνιον Βερολίνου – Χόφενχαϊμ

Η Ούνιον Βερολίνου αποχώρησε με την ισοπαλία με σκορ 1-1 από το Πάντερμπορν στην προηγούμενη αγωνιστική και συνέχισε αήττητη για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά και το τέλος της αγωνιστικής την βρήκε να έχει αποκτήσει περισσότερο «αέρα» οκτώ βαθμών πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Χόφενχαϊμ υποδέχθηκε την Αουγκσμπουργκ και ηττήθηκε από αυτή με 4-2 την περασμένη αγωνιστική. Έτσι έμεινε για τέταρτο παιχνίδι δίχως νίκη (0-1-3) στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής την βρήκε να απέχει σταθερά τέσσερις βαθμούς πίσω από την έκτη θέση και το τελευταίο εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ.

Δυάδα:

Ντόρτμουντ – Λειψία: GG & Over 2,5 (1.60)

Ούνιον Βερολίνου – Χόφενχαϊμ: Χ2 (1.55)

 

ΠΗΓΗ: Onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags