Facebook Pixel Sportdog.gr | Λίβερπουλ-Σέφιλντ: Δεν χάνει με τίποτα στην έδρα της – Combo bet και εξαιρετικές αποδόσεις!
| 2020-01-02 16:12:00

Λίβερπουλ-Σέφιλντ: Δεν χάνει με τίποτα στην έδρα της – Combo bet και εξαιρετικές αποδόσεις!

Sportdog Team
Λίβερπουλ-Σέφιλντ: Δεν χάνει με τίποτα στην έδρα της – Combo bet και εξαιρετικές αποδόσεις!

Έτσι θα πάμε ταμείο!

Με την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ θα ασχοληθούμε σήμερα σε μία αναμέτρηση όπου οι δύο ομάδες καλούνται να δείξουν πόσες αντοχές έχουν.

Η Λίβερπουλ έρχεται από νίκη με 1-0 επί της δυνατής Γούλβς, απειλήθηκε, όμως άντεξε και κράτησε το μηδέν παθητικό για 4η διαδοχική αγωνιστική. Σημειώνεται ότι συμπλήρωσε πλέον 36 ματς πρωταθλήματος δίχως ήττα που αποτελεί το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία της, ενώ έχει να χάσει στην έδρα της σχεδόν τρία χρόνια.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχασε με 2-0 από την Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή και μπήκε τέλος στο αήττητο σερί της σε εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, έπαιξε πολύ μέτρια απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Με τη γνωστή της μαχητικότητα, άντεξε στο πρώτο ημίχρονο και δεν επέτρεψε πολλές φάσεις στους γηπεδούχους.

Η Λίβερπουλ θα πάρει τη νίκη, ενώ αναμένεται να δούμε και πολλά γκολ. Γι αυτό δύο επιλογές μας δίνουν τη δυνατότητα να ποντάρουμε σε μεγάλο φάσμα αποδόσεων.

[22:00] Λίβερπουλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ:

Εκτίμηση: 1 & Over 1.5 (1.55)

Bonus Bet: 2-3 γκολ (2.02)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags