Facebook Pixel Sportdog.gr | Η… μπόμπα στο Ολυμπιακός – Φενέρ και ο Σπανούλης που γράφει ιστορία και πληρώνει!
| 2020-01-02 18:00:00

Η… μπόμπα στο Ολυμπιακός – Φενέρ και ο Σπανούλης που γράφει ιστορία και πληρώνει!

Sportdog Team
Η… μπόμπα στο Ολυμπιακός – Φενέρ και ο Σπανούλης που γράφει ιστορία και πληρώνει!

Τη Φενέρμπαχτσέ υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ σε ένα ιδιαίτερο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα, παρά την καλή εμφάνιση, με 90-80 στη Βαρκελώνη όπου έπαιξαν χωρίς τους τραυματίες Σπανούλη και Μιλουτίνοφ. Αμφότεροι υπολογίζονται κανονικά για τον αποψινό… τελικό, καθώς εάν ο Ολυμπιακός δεν νικήσει, τότε θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει την οκτάδα. Έχει ρεκόρ 6-10 και είναι στην 12η θέση και 4-3 εντός, ωστόσο προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από Μπαρτσελόν και Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας. Έχει βελτιωθεί πάντως επιθετικά και στα 4/5 τελευταία παιχνίδια του έχει 80+ πόντους, ενώ στο ένα από τα πέντε ματς σταμάτησε στους 77. Το παιχνίδι πάντως ασχέτως αποτελέσματος μπορεί να γραφτεί στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζεται μόλις 10 πόντους για να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague.

Η Φενέρ από την πλευρά της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες και ρεκόρ 5-11 συνολικά και 1-7 εκτός έδρας. Αν δεν ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο κανείς δεν θα έκανε λόγο για οκτάδα, ωστόσο τώρα ακόμα κυνηγάει την… ανάσταση. Στο τελευταίο ματς με τη Βαλένθια κατάφεραν να χάσουν με απίθανο τρόπο, παρότι είχαν προβάδισμα οκτώ πόντων στην παράταση! Δεν παίζουν άμυνα και δεν είναι τυχαίο πως για πέντε σερί ματς δέχονται από 81 πόντους και πάνω, ενώ έχουν και πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ο βασικός σέντερ Βέσελι παραμένει εκτός δράσης, ο Γάλλος ψηλός Τζέφρι Λοβέρν είναι εκτός και ο αναπληρωματικός ψηλός Ντουβερίογλου τραυματίστηκε. Ετσι μοναδικός ψηλός θα είναι ο νεοφερμένος Μάλκολμ Τόμας που θα κάνει το ντεμπούτο του!

Ο Ολυμπιακός λόγω έδρας και προβλημάτων Φενέρ είναι το φαβορί, όμως για να νικήσει θα πρέπει να πάει ψηλά το σκορ. Θα αποφύγουμε λοιπόν το σημείο και θα πάμε με τους πόντους που πληρώνουν πολύ καλά, ειδικά εάν ξεπεράσουν τους 80 όπως συνηθίζουν πλέον οι Πειραιώτες, αλλά και με το ιστορικό ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη που ήρθε η ώρα να σπάσει.

[21.00] Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσέ

Εκτίμηση: over 81.5 πόντοι Ολυμπιακός (2.10)

και over 11.5 πόντοι Σπανούλης (1.85)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags