Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο άσος της ημέρας και η σούπερ πρόταση στο Άρης – ΠΑΟΚ! Θα σπάσει το αήττητο;
| 2020-01-04 16:26:00

Ο άσος της ημέρας και η σούπερ πρόταση στο Άρης – ΠΑΟΚ! Θα σπάσει το αήττητο;

Sportdog Team
Ο άσος της ημέρας και η σούπερ πρόταση στο Άρης – ΠΑΟΚ! Θα σπάσει το αήττητο;

Αν και πέρασε από… 40 κύματα, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ξαναρχίζει με την 17η αγωνιστική.

Τρία παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα, από το οποίο ξεχωρίζει το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ.

[17.15] ΟΦΗ – ΝΠΣ Βόλος

Με ήττα έκλεισε το 2018 για τον ΟΦΗ, καθώς έχασε με 2-0 από τον τελευταίο Παναιτωλικό εκτός έδρας σε ένα ματς που λόγω βροχής δεν θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Παρόλα αυτά, οι Κρητικοί συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, είναι στην τέταρτη θέση με 24 βαθμούς και θέλουν σήμερα να επιστρέψουν στις νίκες. Εντός έδρας έχουν ρεκόρ 6-1-1 και έχουν χάσει βαθμούς μόνο από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο Βόλος προέρχεται από το περιπετειώδες 0-0 με τον Ολυμπιακό, ωστόσο στο διάστημα της διακοπής είχε μία τεράστια απώλεια, καθώς αποχώρησε λόγω προβλημάτων υγείας ο προπονητής Χουάν Φεράντο. Ψάχνουν προπονητή ακόμα, γενικά δυσκολεύονται εκτός έδρας με ρεκόρ 1-1-6, ενώ το τελευταίο διάστημα δεν παίζουν καλά. Λόγω έδρας ο ΟΦΗ έχει προβάδισμα.

Εκτίμηση: 1 (1.50)

[19.30] Άρης – ΠΑΟΚ

Αποφασισμένος να σπάσει το αήττητο του συμπολίτη είναι ο Άρης, ο οποίος προέρχεται από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι «Κίτρινοι» που στον πρώτο γύρο έφυγαν με το 2-2 από την Τούμπα δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις του ματς, έχουν σημαδέψει αυτό το ματς εδώ και πολλές εβδομάδες και λόγω κόντρας θέλουν να κάνουν τη… ζημιά στον ΠΑΟΚ. Εντός έδρας έχουν ρεκόρ 4-2-2, έχουν σκοράρει φέτος στα 14/16 παιχνίδια τους, ενώ 6/8 τελευταία ήταν και goal-goal. Ο Δικέφαλος από την πλευρά του έκλεισε τη χρονιά με το εντυπωσιακό 5-1 κόντρα στον Ατρόμητος και στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό. Η ψυχολογία όλων είναι στα ύψη και γνωρίζουν καλά, πως εάν δεν χάσουν ούτε σήμερα, θα κάνουν τεράστιο βήμα για να τερματίσουν πρώτοι στην κανονική περίοδο. Εκτός έχουν ρεκόρ 6-2-0, έχουν σκοράρει σε όλα τους τα παιχνίδια φέτος, ενώ 9/16 ήταν και goal-goal. Ο Άρης λόγω έδρας και φόρμας περιμένω όπως σε όλες τις τελευταίες του συναντήσεις με τον ΠΑΟΚ να βρει γκολ, όμως ο Δικέφαλος έχει την ποιότητα να αντιδράσει.

Εκτίμηση: goal-goal (1.80)

[20.00] Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τον Ατρόμητο, καθώς ηττήθηκε με 5-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και ο Σάββας Παντελίδης στη συνέχεια… έβγαλε στη σέντρα στους παίκτες του. Ο Έλληνας κόουτς προσπαθήσει να «χτίσει» κάτι νέο, έχει βελτιώσει τους Περιστεριώτες και περιμένουμε στη διακοπή να έχει σκληρή δουλειά. Εντός έχουν ρεκόρ 3-3-2, έχουν δεχθεί γκολ για οκτώ σερί ματς, ενώ 5/6 τελευταία τους ήταν και goal-goal. Ο Αστέρας με το εντυπωσιακό 5-0 κόντρα στην Ξάνθη… ξεμπούκωσε και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις, όμως μοιάζει απίθανο να κυνηγήσει τα πλέι οφ. Παίζει επιθετικά και κυνηγάει το γκολ, όμως εκτός είναι κάκιστος με ρεκόρ 1-1-6. Περιμένω βελτιωμένο τον Ατρόμητο και γκολ στο ματς.

Εκτίμηση: 1Χ και over 1.5 (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags