Facebook Pixel Sportdog.gr | Η απίστευτη παράδοση της Άρσεναλ και ο κορυφαίος Μπιέλσα – Σούπερ πρόταση στο 2.65!
| 2020-01-06 14:39:00

Η απίστευτη παράδοση της Άρσεναλ και ο κορυφαίος Μπιέλσα – Σούπερ πρόταση στο 2.65!

Sportdog Team
Η απίστευτη παράδοση της Άρσεναλ και ο κορυφαίος Μπιέλσα – Σούπερ πρόταση στο 2.65!

Με μία ματσάρα συνεχίζεται τη Δευτέρα το βράδυ (21.55) το Κύπελλο Αγγλίας.

 Η Άρσεναλ στα πλαίσια του 3ου γύρου υποδέχεται τη Λιντς και το ματς είναι νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα των φιλοξενούμενων.

Με την καλύτερη ψυχολογία πηγαίνει στο αποψινό παιχνίδι η Άρσεναλ, καθώς την πρωτοχρονιά πήρε μία νίκη με καλή εμφάνιση τουλάχιστον για ένα ημίχρονο, κόντρα στη Γιουνάιτεντ με 2-0. Ο Μικέλ Αρτέτα πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο, είδε την ομάδα του βελτιωμένη και απόψε θέλει την πρόκριση, αφού το Κύπελλο είναι ίσως ο μοναδικός στόχος που τους έχει απομείνει. Εκτός από την ψυχολογία, οι «κανονιέρηδες» έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς έχουν προκριθεί στις 22 από τις 23 προηγούμενες περιόδους από τον 3ο γύρο του Κυπέλλου, ενώ είναι και οι πολυνίκεις του θεσμού με 13 κατακτήσεις και τρεις την τελευταία εξαετία. Περιμένουμε μικρό ροτέισον στην ενδεκάδα, θα ξεκινήσουν αρκετοί βασικοί αφού θέλουν την πρόκριση.

Η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, είναι στην κορυφή της Championship μαζί με τη Γουεστ Μπρομ και όλα δείχνουν πως φέτος θα καταφέρει να επιστρέψει στην Premier League, μάλλον και με απευθείας εισιτήριο. Λόγω της βαριάς φανέλας θέλουν να συνεχίσουν στο Κύπελλο, ωστόσο ξεκάθαρα πρώτος στόχος είναι η άνοδος φέτος. Θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα και ήδη ο κόουτς έχει ανακοινώσει πως θα παίξουν και δύο-τρεις παίκτες από την Under 21. Οι φιλοξενούμενοι πάντως θα παίξουν χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις αμυντικές αδυναμίες των αντιπάλων τους. Έχουν σκοράρει άλλωστε στο πρωτάθλημα για 12 σερί αγωνιστικές, ενώ προέρχονται και από πέντε σερί goal-goal.

Η Άρσεναλ λόγω φόρμας, έδρας, ψυχολογίας και κινήτρου είναι το φαβορί και εκτιμώ πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη-πρόκριση. Δεν αξίζουν οι αποδόσεις στον άσο, θα τον αγοράζω με over 1.5 ή με το goal-goal που μπορεί να φέρει η Λιντς ασχέτως αν αποκλειστεί.

[21.55] Άρσεναλ – Λιντς

Εκτίμηση: 1 και over 1.5 (1.65)
Fun Bet: 1 και goal-goal (2.65)

Πηγή: onlinebet24.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags