Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μεγάλη ευκαιρία της Γιουνάιτεντ και ο άσος της ημέρας στην Premier
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-11 14:26:00

Η μεγάλη ευκαιρία της Γιουνάιτεντ και ο άσος της ημέρας στην Premier

Sportdog Team
Η μεγάλη ευκαιρία της Γιουνάιτεντ και ο άσος της ημέρας στην Premier

Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα στην Premier League, όπου διεξάγεται το βασικό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής.

[14.30] Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Άρσεναλ, βρίσκεται η Κρίσταλ Πάλας. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-3-3 και προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ισοπαλίες με σκορ 1-1 απέναντι σε Νόριτς και Σαουθάμπτον. Είναι αήττητοι για τρία σερί ματς, ενώ goal-goal ήταν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους. Στην αντίπερα όχθη οι «κανονιέρηδες» καλούνται να δώσουν απαντήσεις και επιτέλους να πλησιάσουν στην πρώτη επτάδα. Προέρχονται από τον θρίαμβο με 2-0 στο πρωτάθλημα κόντρα στη Γιουνάιτεντ, αλλά και από το 1-0 κόντρα στη Λιντς για το Κύπελλο. Ψάχνουν ένα διπλό και βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Δεν πείθουν όμως αμυντικά, οπότε παίρνουμε την κάλυψη στο Χ2 με γκολ.

Εκτίμηση: Χ2 και over 1.5 (1.60)

[17.00] Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς

Ούτε… παραγγελία να είχε κάνει το σημερινό αντίπαλο ο Σόλσκιερ, ο οποίος δέχεται πλέον τρομερή κριτική και είναι ξανά στον αέρα. Προέρχεται από δύο σερί ήττες με 2-0 στην Άρσεναλ για το πρωτάθλημα και μεσοβδόμαδα με 3-1 εντός από τη Σίτι για το Κύπελλο και σήμερα θέλει τρίποντο και καλή εμφάνιση απέναντι στην τελευταία ομάδα της βαθμολογίας. Βρίσκονται πάντως σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα και εντός είναι δυνατοί με ρεκόρ 5-4-1. Αντίθετα η Νόριτς εκτός είναι κάκιστη με ρεκόρ 1-2-7, ενώ σήμερα απουσιάζει ο κορυφαίος της παίκτης από την επίθεση, ο Πούκι. Στηρίζουμε τη Γιουνάιτεντ και με γκολ γιατί ο άσος δεν αξίζει.

Εκτίμηση: 1 και over 1.5 (1.60)

[17.00] Τσέλσι – Μπέρνλι

Όποτε είναι το φαβορί φέτος απέναντι σε θεωρητικά εύκολους αντιπάλους, η Τσέλσι συνέχεια τα κάνει… μαντάρα. Ο Φρανκ Λάμπαρντ και οι παίκτες του οφείλουν σήμερα να αποφύγουν την γκέλα, καθώς κινδυνεύουν πλέον να βγουν εκτός τετράδας. Προέρχονται από το 1-1 με την Μπράιτον εκτός, ενώ στα δύο τελευταία εντός έχασαν από Μπόρνμουθ και Σαουθάμπτον χωρίς να σκοράρουν. Η Μπέρνλι βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και εκτός είναι μετριότατη με ρεκόρ 2-3-5. Μετράει τρεις σερί ήττες, παιχνίδια στα οποία έχει πετύχει ένα γκολ. Ήρθε η ώρα να πάρει κι ένα ματς που είναι φαβορί η Τσέλσι.

Εκτίμηση: 1 και over 1.5 (1.50)

[17.00] Έβερτον – Μπράιτον

Τα προβλήματα και η γκρίνια επέστρεψαν στην Έβερτον και με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο, καθώς  δεν… χτύπησε καλά στους οπαδούς ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Λίβερπουλ των πολλών αναπληρωματικών. Στο πρωτάθλημα έχασαν με 2-1 στη Σίτι, ματς στο οποίο όμως είχαν συνολικά καλή εμφάνιση. Βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, με εντός έδρας ρεκόρ 5-2-3 και… καίγονται πλέον για νίκες. Η Μπράιτον απέχει μόλις έναν βαθμό από τη σημερινή της αντίπαλο, όμως είναι φανερό πως έχει χειρότερο ρόστερ. Εκτός έχουν ρεκόρ 2-2-6 και σήμερα θα προσπαθήσουν να σκοράρουν, καθώς αμυντικά έχουν προβλήματα και δύσκολα κρατάνε το μηδέν. Αξίζει ο άσος!

Εκτίμηση: 1 (1.90)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags