Facebook Pixel Sportdog.gr | Απόδοση… πρόκληση στο Ρεάλ – Ατλέτικο! Τρεις προτάσεις για την κούπα
| 2020-01-12 16:19:00

Απόδοση… πρόκληση στο Ρεάλ – Ατλέτικο! Τρεις προτάσεις για την κούπα

Sportdog Team
Απόδοση… πρόκληση στο Ρεάλ – Ατλέτικο! Τρεις προτάσεις για την κούπα

Με… κελεμπίες και χρυσάφι στις εξέδρες θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με τρομερή ανατροπή στο φινάλε νίκησε με 3-2 την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης κι εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για τον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (12/01, 20:00) στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, με αντίπαλο την συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως το συγκεκριμένο παιχνίδι διεξάγεται για πρώτη φορά μεταξύ δύο μονομάχων, οι οποίες δεν έχουν κατακτήσει κανέναν εγχώριο τίτλο την περασμένη σεζόν.

Όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση στα δύο στρατόπεδα, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα στερηθεί τους βασικούς επιθετικούς της Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά, ένα κενό που θα κληθούν να αξιοποιήσουν οι χαφ Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς και Ίσκο. Από την άλλη πλευρά, η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε θα βασιστεί στους εξαιρετικά φορμαρισμένους Άλβαρο Μοράτα, Κόκε και Άνχελ Κορέα.

Η Ατλέτικο παρότι φημίζεται για την αμυντική της προσήλωση, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (και στο πρωτάθλημα) έχει σημειώσει από δύο γκολ στο καθένα και μετράει τρία σερί goal-goal και Over 2.5, ενώ η Ρεάλ πριν την τριάδα του ημιτελικού, είχε περάσει με 3-0 για τη La Liga από την έδρα της Χετάφε. Περιμένω λοιπόν ένα καλό παιχνίδι από πλευράς ρυθμού, σε αντίθεση με το αδιάφορο 0-0 του πρωταθλήματος, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν την κούπα για να αποκτήσουν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Και οι δύο βρίσκονται σε καλή κατάσταση και βρίσκουν γκολ εύκολα, ωστόσο ένα μικρό προβάδισμα για την κούπα δίνω στη Ρεάλ, η οποία φέτος σε όλα τα μεγάλα ματς έχει πάρει… εξαιρετικό βαθμό. Προκλητική η απόδοση στον άσο, αξίζει και η κάλυψη στο Χ.

[20.00] Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο

Εκτίμηση: 1 (2.30) ή 1Χ και under 4.5 (1.50)

Δεύτερη πρόταση: goal-goal (1.75)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags