Facebook Pixel Sportdog.gr | Δύο πολύ καλά σημεία από το Κύπελλο Ελλάδας – Έτσι θα… πληρώσει ο Άρης!
| 2020-01-14 11:39:00

Δύο πολύ καλά σημεία από το Κύπελλο Ελλάδας – Έτσι θα… πληρώσει ο Άρης!

Sportdog Team
Δύο πολύ καλά σημεία από το Κύπελλο Ελλάδας – Έτσι θα… πληρώσει ο Άρης!

Οι ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι.

Το ματς που θα ασχοληθούμε είναι αυτό ανάμεσα στον Άρη και την Ξάνθη, καθώς στο Ατρόμητος – Βόλος δεν υπάρχει ενδιαφέρον μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Ο Άρης σαφώς και έχει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση μετά τη νίκη του στην Ξάνθη με 1-0, ωστόσο χρειάζεται προσοχή για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Οι «Κίτρινοι» ήταν ανώτεροι στο πρώτο ματς, άξιζαν νίκη με περισσότερα γκολ και θα το είχαν πετύχει, εάν δεν τους ακυρωνόταν λανθασμένα ένα τέρμα ως οφσάιντ. Στο πρωτάθλημα προέρχονται από το κάκιστο 0-0 στη Λάρισα, ωστόσο στην έδρα τους… μεταμορφώνονται. Στο τελευταίο εντός για το πρωτάθλημα «πάτησαν» τον ΠΑΟΚ με 4-2, ενώ έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους. Επίσης σε 6/9 είχαν πετύχει από δύο γκολ και πάνω, ενώ στα δύο τελευταίο έριξαν «τεσσάρες».

Η Ξάνθη στο πρώτο ματς ήταν απογοητευτική και από… θαύμα έχασε με 1-0, με συνέπεια να έχει ελπίδες πρόκρισης σήμερα. Οι Ακρίτες έρχονται μάλιστα από ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, καθώς το Σάββατο πήραν το διπλό στο Βόλο με 3-1. Με αυτό το τρίποντο έκαναν άλμα για τα πλέι οφ και «έπιασαν« τον Άρη στη βαθμολογία. Αυτή ήταν μάλιστα η δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, ωστόσο στα αρνητικά –ειδικά για σήμερα- είναι το γεγονός πως έχουν δεχθεί ένα γκολ στα 8/9 τελευταία τους παιχνίδια.

Ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα, έχει την έδρα και θέλει πάρα πολύ τη νίκη-πρόκριση. Δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές από τον Ένινγκ και θεωρώ πως είναι από δύσκολο έως αδύνατον να χάσουν την πρόκριση οι Θεσσαλονικείς. Περιμένω ανοιχτό ματς και γκολ και με τον Άρη να μπαίνει φουριόζος για να το καθαρίσει από νωρίς.

[19.30] Άρης – Ξάνθη

Εκτίμηση: 1Χ και over 1.5 (1.60)

ή Over 1.5 Άρης (1.80)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags