Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Ολυμπιακού στην… εποχή Μπαρτζώκα – Τρεις επιλογές και ρίσκο στο 2.50!
| 2020-01-14 14:24:00

Ξέσπασμα Ολυμπιακού στην… εποχή Μπαρτζώκα – Τρεις επιλογές και ρίσκο στο 2.50!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Ολυμπιακού στην… εποχή Μπαρτζώκα – Τρεις επιλογές και ρίσκο στο 2.50!

Με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Άλμπα (21.00) ξεκινάει η διαβολοβδομάδα για τον Ολυμπιακό, όπου στόχος είναι το 2/2.

Οι Πειραιώτες μπορεί να βρίσκονται αρκετά μακριά από την οκτάδα και να χρειάζονται… υπερβάσεις για να προλάβουν τα πλέι οφ, ωστόσο το κλίμα πλέον στην ομάδα είναι πολύ καλό. Η επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα έφερε ξανά χαμόγελα στον κόσμο και στους παίκτες και γέμισαν άπαντες με ελπίδες τόσο για φέτος όσο και για του χρόνου. Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε ως μήνυμα από τους Αγγελόπουλους, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν και μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το μεγάλο διπλό στη Βαλένθια με 93-91, ωστόσο βρίσκεται στην 13η θέση με ρεκόρ 7.11 και στο ΣΕΦ 4-4!

Απέναντί του θα βρεθεί πάντως μία από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης. Η Άλμπα είναι στην τελευταία θέση με ρεκόρ 5-13 και εκτός έδρας 1-8 και προέρχεται από την ήττα με 89-95 εντός από τη Μακάμπι. Αυτή ήταν η έκτη ήττα στους τελευταίους επτά αγώνες για τους Γερμανούς, οι οποίοι μπορεί να έχουν ταλέντο και να παίζουν ένα γρήγορο και επιθετικό μπάσκετ, ωστόσο δεν έχουν εμπειρία και παίκτες για να… βγουν μπροστά στα δύσκολα. Έχουν πάντως καλή ψυχολογία, αφού κερδίζοντας την Κυριακή την Μπάμπεργκ εκτός έδρας, προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Ο Ολυμπιακός ακόμα και χωρίς τις μεταγραφές που θα γίνουν προσεχώς, είναι καλύτερη ομάδα από την Άλμπα και το παιχνίδι της τη βολεύει. Το ΣΕΦ θα έχει κόσμο, η επιστροφή Μπαρτζώκα και η νίκη στη Βαλένθια έφτιαξαν το κλίμα και οι Πειραιώτες όχι μόνο θα νικήσουν, αλλά θα τα κάνουν κι άνετα. Κυνηγάμε τις διαφορές και το υψηλό σκορ των «Ερυθρολεύκων», οι οποίοι για πέντε σερί ματς έχουν πάνω από 80 πόντους και στους 4/5 πάνω από 86 πόντους!

[21.00] Ολυμπιακός – Άλμπα

Εκτίμηση: 1 με χάντικαπ Ολυμπιακού – 5.5 (1.60)

ή χάντικαπ Ολυμπιακού -11.5 (2.50)

Δεύτερη επιλογή: Over 85.5 Πόντοι Ολυμπιακού 1.60)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags