Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Μπαρτζώκας ψάχνει… σεφτέ και εμείς ένα τρίποντο στο ΣΕΦ για να πληρωθούμε!
| 2020-01-17 18:05:00

Ο Μπαρτζώκας ψάχνει… σεφτέ και εμείς ένα τρίποντο στο ΣΕΦ για να πληρωθούμε!

Sportdog Team
Ο Μπαρτζώκας ψάχνει… σεφτέ και εμείς ένα τρίποντο στο ΣΕΦ για να πληρωθούμε!

Τη Μπάγερν υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο δεύτερο παιχνίδι του για τη διαβολοεβδομάδα. Το τζάμπολ είναι στις 20.30 και έχουμε ξεχωρίσει τρεις καλές επιλογές.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα-σοκ εντός έδρας την Τρίτη από την Άλμπα με 86-93, ματς στο οποίο έκανε ντεμπούτο με το… αριστερό ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας κόουτς παραδέχθηκε πως η ομάδα του έχει τρομερά προβλήματα και για αυτό ψάχνει άμεσα για δύο μεταγραφές και παραδέχθηκε πως οι πιθανότητες πρόκρισης έχουν μειωθεί. Οι Πειραιώτες έχουν ρεκόρ 7-12 και 4-5 εντός και είναι στη 13η θέση, ωστόσο ακολουθεί σχετικά εύκολο πρόγραμμα. Θα πρέπει πάντως να βελτιώσουν την άμυνά τους και αν διατηρήσουν ψηλά την επίθεσή τους. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουν σημειώσει 109 πόντους, 81, 80, 87, 93 και 86!

Η Μπάγερν από την πλευρά της προέρχεται από την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 98-83, ματς το οποίο έκανε ντέρμπι για 35 λεπτά στηριζόμενη στα τρίποντα, ενώ πλέον έχει μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια της. Εκτός έδρας ακόμα δεν έχει νικήσει εκτός έδρας, καθώς έχει ρεκόρ 1-8 με μοναδικό διπλό στην Άλμπα, ενώ συνολικό ρεκόρ έχει 6-13 και βρίσκεται στη 15η θέση. Δέχεται πάρα πολλούς πόντους και συνηθίζει να πηγαίνει σε υψηλά σκορ, ενώ στον πρώτο γύρο είχε νικήσει τον Ολυμπιακό 85-82 με τους «ερυθρολεύκους» να… αυτοκτονούν στο φινάλε.

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, ακόμα και με τις απουσίες του, ωστόσο επειδή την… πατήσαμε με την Άλμπα δεν θα ρισκάρουμε στον άσο που δεν αξίζει από πλευράς απόδοσης. Θα ασχοληθούμε μόνο με τους πόντους και το over 155.5 που μπορεί να έρθει εύκολα, ενώ θα ψάξουμε τα δύο τρίποντα του Σπανούλη που ήταν πολύ καλός την Τρίτη και πήρε πολλές επιθέσεις, αλλά και ένα εύστοχο τρίποντο του Πολ που προχθές ήταν τραγικός. Ο Αμερικανός έχει… μεταπτώσεις στην απόδοσή του, ωστόσο από τα 19 ματς της σεζόν, μόνο σε 4 δεν ευστόχησε σε τρίποντο!

[20.30] Ολυμπιακός – Μπάγερν

Εκτίμηση: over 155.5 (1.55)

Ειδικά στοιχήματα:

Over 0.5 εύστοχα τρίποντα Πολ (1.65)
Over 1.5 εύστοχα τρίποντα Σπανούλης (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags