Facebook Pixel Sportdog.gr | La Liga: Ο άσος της ημέρας, το ρίσκο στο Ρεάλ-Σεβίλλη και η παράδοση της Ατλέτικο
| 2020-01-18 15:00:00

La Liga: Ο άσος της ημέρας, το ρίσκο στο Ρεάλ-Σεβίλλη και η παράδοση της Ατλέτικο

Sportdog Team
La Liga: Ο άσος της ημέρας, το ρίσκο στο Ρεάλ-Σεβίλλη και η παράδοση της Ατλέτικο

Με πολύ δυνατά παιχνίδια συνεχίζεται το Σάββατο το δεύτερο πιάτο της 20ης αγωνιστικής της La Liga. 

Ξεχωρίζει φυσικά από το σημερινό πρόγραμμα η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη.

[17.00] Ρεάλ – Σεβίλλη

Με την κούπα του Σούπερ Καπ επέστρεψε από τη Σαουδική Αραβία η Ρεάλ, η οποία απέκλεισε στον ημιτελικό με 3-1 τη Βαλένθια και στον τελικό νίκησε στα πέναλτι την Ατλέτικο. Το κλίμα είναι πολύ καλό, είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα μαζί με τη Μπαρτσελόνα, ενώ εντός έχουν ρεκόρ 6-3-0. Προέρχονται από το άνετο 3-0 στη Χετάφε, ενώ είναι αήττητοι για 10 αγωνιστικές, ενώ έχουν νικήσει στα 8/10 τελευταία τους παιχνίδια Δεν υπολογίζονται σήμερα ο τιμωρημένος Βαλβέρδε και οι τρυματίες-ανέτοιμοι Ράμος, Μπέιλ, Ροντρίγκες, Αζάρ και Ασένσιο. Η Σεβίλλη είναι στο -5 από την κορυφή, εκτός έχει ρεκόρ 6-2-2 και προέρχεται από το 1-1 εντός με τη Μπιλμπάο, ματς στο οποίο βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 15΄. Θα λείψουν από το κέντρο οι Οκάμπος και Χορδάν. Η Ρεάλ είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο φέτος στα ντέρμπι. Ο άσος είναι σε χαμηλή απόδοση, αλλά θα πάρουμε το ρίσκο.

Εκτίμηση: 1 (1.60)

[19.30] Οσασούνα – Βαγιαδοδίλ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα η Οσασούνα, η οποία πλέον βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις τρεις πόντους πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο. Προέρχεται από το 1-1 στη Θέλτα, εντός έχει ρεκόρ 3-4-2 και δεν έχει νικήσει στα τελευταία τρία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Η Βαγιαδολίδ μέχρι τώρα εκτός παρουσιάζει αδυναμίες και έχει ρεκόρ 2-3-5, προέρχεται από δύο ισοπαλίες εντός με σκορ κόντρα σε Βαλένθια και Λεγανές, ενώ δεν έχει νικήσει εδώ και επτά σερί ματς. Η Οσασούνα είναι καλύτερη ομάδα και θα παίξει για τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι όπως συνηθίζουν δεν θα ρισκάρουν και στόχος τους θα είναι να μην χάσουν. Στηρίζουμε την έδρα!

Εκτίμηση: 1 (1.80)

[22.00] Εϊμπάρ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Εϊμπάρ, η οποία στο πρώτο ματς για το 2020 έχασε με 1-0 στη Βαλένθια. Εντός έχει ρεκόρ 4-0-5 και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της είχε μία νίκη και τρεις ήττες. Η Ατλέτικο προέρχεται από την ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία στα πέναλτι από τη Ρεάλ, ωστόσο στο πρωτάθλημα μετράει τρεις σερί νίκες και είναι πλέον στο -5 από την κορυφή. Εκτός έχει ρεκόρ 3-5-1, ενώ απέναντι στην Εϊμπάρ δεν έχει χάσει για 15 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, οι «ροχιμπλάνκος» ελέγχουν τον ρυθμό στα ματς και σπάνια ξεφεύγουν τα σκορ και δεν είναι τυχαίο πως φέτος μόλις 2/19 ματς ήταν over 3.5.

Εκτίμηση: Χ2 και Under 3.5 (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags