Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ Λιγκ: Το 1Χ που αξίζει, ΑΕΚ με combo bet και… μπόμπα Ολιβέιρα, Ολυμπιακός στο 3.50!
| 2020-01-22 12:05:00

Σούπερ Λιγκ: Το 1Χ που αξίζει, ΑΕΚ με combo bet και… μπόμπα Ολιβέιρα, Ολυμπιακός στο 3.50!

Sportdog Team
Σούπερ Λιγκ: Το 1Χ που αξίζει, ΑΕΚ με combo bet και… μπόμπα Ολιβέιρα, Ολυμπιακός στο 3.50!

Πολύ καλά παιχνίδια περιλαμβάνει η εμβόλιμη 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Το σημερινό πρόγραμμα έχει δύσκολες εξόδους για Ολυμπιακό και ΑΕΚ και ματς… εξάδας για την ΑΕΛ μεταξύ άλλων. 

[15.00] Λάρισα – Παναιτωλικός

Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η ΑΕΛ, η οποία έχασε με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 3-0. Είχαν προηγηθεί το 0-0 εντός με τον Άρη και η ήττα με 2-1 από την Ξάνθη, με συνέπεια πλέον να βρίσκονται στο -3 από την εξάδα. Η σημερινή νίκη λοιπόν είναι… υποχρεωτική, καθώς εάν θέλουν τα πλέι οφ θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, που έχουν ρεκόρ 4-2-3 και να νικούν ομάδες όπως ο Παναιτωλικός που ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ μακριά από το Αγρίνιο. Έχουν ρεκόρ 0-2-7 και προέρχονται από το 1-1 με τη Λαμία με γκολ στις καθυστερήσεις. Παρότι παρουσιάζουν κάποια βελτίωση στα τελευταία ματς οι Αγρινιώτες, παραμένουν προτελευταίοι κι έχουν μία νίκη στα 19 παιχνίδια τους. Απογοητευτικοί οι αριθμοί για την ομάδα του Μάκη Χάβου, σαφώς ανώτερη ποιοτικά η ΑΕΛ. Έστω και σε κακή κατάσταση, δεν χάνει.

Εκτίμηση: 1Χ και under 3.5 (1.50)

[17.15] ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ ο οποίος πέρασε με 2-1 από τον τελευταίο Πανιώνιο κι κατάφερε να πάρει τρίποντο μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Έφτασε πλέον τους 26 βαθμούς και παρέμεινε σε τροχιά εξάδες, όμως για σήμερα απουσιάζει ο βασικότατος Τσιλιανίδης και ο χρήσιμος Μάνος. Οι Κρητικοί είναι δυνατοί στην έδρα τους με ρεκόρ 6-1-2 και έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους, εκτός από αυτό με τον ΠΑΟΚ όπου έχασαν 1-0. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-2 με τον Άρη, όπου… πετούσε φωτιές, αλλά πίσω είχε προβλήματα. Εκτός έδρας οι Πειραιώτες προβληματίζουν με ρεκόρ 5-4-0, ωστόσο σήμερα δεν έχουν περιθώρια για γκέλες, καθώς είναι μόλις στο +1 από τον ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς προσαθεί να κρατήσει την ομάδα του συγκεντρωμένη, παρότι όλοι ασχολούνται με τα μεταγραφικά σενάρια και την επικείμενη πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να φύγει με το διπλό, όμως ο ΟΦΗ παραδοσιακά στην Κρήτη τον πληγώνει.

Εκτίμηση: goal-goal (2.05)
Fun Bet: goal-goal και 2 (3.50)

[17.15] Βόλος – ΑΕΚ

Την ισοπαλία στον Ατρόμητο χωρίς σκορ πήρε ο Βόλος την Κυριακή και έδειξε καλά στοιχεία απέναντι σε μία θεωρητικά καλύτερη ομάδα. Οι Βολιώτες τις τελευταίες αγωνιστικές και μετά την αλλαγή προπονητή δείχνουν θετικά στοιχεία, ωστόσο δεν παίρνουν αποτελέσματα. Εντός έχουν ρεκόρ 4-2-3 και στο τελευταίο ματς στην έδρα τους έχασαν 1-3 από την Ξάνθη. Η Ένωση προέρχεται από δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση και το άνετο 3-0 κόντρα στην ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, ωστόσο όλοι πλέον ασχολούνται με το εάν θα πωληθεί ο Ολιβέιρα και το ενδεχόμενο επιστροφής του Αραούχο. Ο Καρέρα προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα του… προσγειωμένη και μένει να δούμε σε λίγες ώρες εάν τα κατάφερε. Φαβορί η Ένωση, αλλά ακόμα δεν με πείθει. Την ποντάρουμε στο Χ2 με γκολ, ενώ θα κυνηγήσω και το γκολ του Ολιβέιρα ως… αντίο στο ελληνικόπρωτάθλημα.

Εκτίμηση: Χ2 και over 1.5 (1.60)
Fun Bet: Γκολ Ολιβέιρα (2.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags