Facebook Pixel Sportdog.gr | Η… τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού και το εύκολο ποντάρισμα της βραδιάς
| 2020-01-23 08:52:00

Η… τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού και το εύκολο ποντάρισμα της βραδιάς

Sportdog Team
Η… τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού και το εύκολο ποντάρισμα της βραδιάς

Τα… ρέστα του για τη φετινή σεζόν παίζει σήμερα στη Ρωσία ο Ολυμπιακός, που στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Euroleague αντιμετωπίζει εκτός της Ζενίτ.

Η Ζενίτ βρίσκεται στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 6-14 και 2-8 εντός, ωστόσο στον πρώτο γύρο είχε περάσει με διπλό από το ΣΕΦ με 68-77! Οι Ρώσοι προέρχονται από την δύσκολη ήττα εντός με 81-86 από τη Βαλένθια, η οποία ήρθε μετά από δύο νίκες με Χίμκι εκτός (81-83) και Μπασκόνια εντός (72-66), ενώ για τη VTB League δύο μέρες μετά και εμφανώς κουρασμένοι, έχασαν άνετα και από την ΤΣΣΚΑ με 63-82. Σημαντική στα αγωνιστικά η επιστροφή του Μεξικανού σέντερ Γκουστάβο Αγιόν που ήταν τραυματίας όπως και του Βορονόβ.

Ο Ολυμπιακός την περασμένη Παρασκευή πήρε την πρώτη του νίκη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο, καθώς με μία εντυπωσιακή ανατροπή στην τελευταία περίοδο… σκόρπισε στο ΣΕΦ τη Μπάγερν Μονάχου με 89-72. Οι Πειραιώτες ακόμα δεν έκαναν κάποια μεταγραφή, παρότι ψάχνουν και σήμερα αντιμετωπίζουν το ματς ως… τελικό. Έχουν ρεκόρ 8-12 και 3-7 εκτός κι εάν δεν πάρουν ούτε τώρα το διπλό, τότε μόνο με θαύμα θα προλάβουν την οκτάδα. Σκοράρουν πάνω από 86 πόντους και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, ενώ στα 12/13 τελευταία είχαν πάνω από 80 με εξαίρεση τους 77 κόντρα στη Ρεάλ. Βέβαια, αμυντικά έχουν τρομερές αδυναμίες και η Μπάγερν ήταν η μόνη ομάδα που έμεινε κάτω από τους 90 στα τελευταία πέντε παιχνίδια των Πειραιωτών.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο καθώς και οι δύο ομάδες έχουν πολλές αυξομειώσεις φέτος στην απόδοσή τους. Γι’ αυτό και ως πρώτη μας επιλογή είναι το over 153.5 πόντοι και στη συνέχεια ως… fun bet θα αγοράζαμε το διπλό με χάντικαπ.

[19.00] Ζενίτ – Ολυμπιακός

Εκτίμηση: over 153.5 (1.60)
Fun Bet: 2 με χάντικαπ Ολυμπιακός -3.5 (2.10)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags