Facebook Pixel Sportdog.gr | Η… πρόκληση στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, η κόντρα στον Άρη και το Χ2 που αξίζει από Ελλάδα
| 2020-01-26 10:15:00

Η… πρόκληση στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, η κόντρα στον Άρη και το Χ2 που αξίζει από Ελλάδα

Sportdog Team
Η… πρόκληση στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, η κόντρα στον Άρη και το Χ2 που αξίζει από Ελλάδα

Πολλές και καλές επιλογές έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ. 

Φυσικά, ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

[15.00] Ξάνθη – ΟΦΗ

Ντέρμπι για τα πλέι οφ, καθώς Ξάνθη και ΟΦΗ ισοβαθμούν στην έκτη με 26 βαθμούς όσους έχει και ο Ατρόμητο. Οι Ακρίτες την Πέμπτη έχασαν δύσκολα με 1-0 στον Άρη, ενώ είχαν χάσει και στο προηγούμενο εντός 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Στην έδρα τους πάντως έχουν ρεκόρ 4-2-4 και στα τελευταία παιχνίδια εμφανίζονται βελτιωμένοι. Οι Κρητικοί προέρχονται από την ήττα με 1-0 εντός από τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός έχουν ρεκόρ 2-1-7. Δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους έχουν τέσσερις ήττες και μία νίκη κόντρα στον τελευταίο Πανιώνιο. Στηρίζουμε την έδρα και τα λίγα γκολ.

Εκτίμηση: 1Χ και under 4.5 (1.65)

[15.00] Πανιώνιος – Ατρόμητος

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα ο Πανιώνιος, ο οποίος έχασε με 2-0 και στην Τρίπολη από τον Αστέρα και παρέμεινε τελευταίος με έξι βαθμούς. Μετράει πλέον οκτώ σερί ήττες έχοντας πετύχει μόλις δύο γκολ σε αυτά τα ματς και το κλίμα δεν είναι καλό στα αποδυτήρια. Υπάρχει απογοήτευση και φαίνεται μέσα στο χορτάρι. Ο Ατρόμητος προέρχεται από την ήττα με 3-0 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο παραμένει σε… απόσταση αναπνοής από την εξάδα. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στο γκολ, όμως ο Παντελίδης εκτιμά ότι μπορούν να μπουν στα πλέι οφ. Αν δεν νικήσουν σήμερα, τότε δεν θα έχουν και ελπίδες βέβαια. Δεν πείθουν οι Περιστεριώτες, όμως σήμερα απέναντι τους έχουν μία σαφώς χειρότερη ομάδα και το κίνητρο είναι τεράστιο.

Εκτίμηση: Χ2 και under 4.5 (1.50)

[17.15] Παναιτωλικός – Άρης

Πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΛ, γράφαμε πως ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε ανοδική πορεία και δικαιωθήκαμε. Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν 0-2 και ισοφαρίσθηκαν σε 2-2 μετά το 80’ με δύο πέναλτι, με συνέπεια να παραμείνουν προτελευταίοι, ωστόσο έχοντας δύο σερί ισοπαλίες και έχοντας σκοράρει στα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους, δείχνουν βελτίωση. Ο Άρης προέρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Ξάνθη, με την οποία έμεινε μόνος πέμπτος στη βαθμολογία, ενώ η δικαίωση στην υπόθεση Ντουρμισία δίνει μία έξτρα λύση στην επίθεση, καθώς απουσιάζει ο τραυματίας Ιντέγιε.

Εκτίμηση: goal-goal (1.90)

[19.30] ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Tην πρώτη της νίκη σε ντέρμπι μετά από 12 ανεπιτυχείς προσπάθειες ψάχνει η ΑΕΚ, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Προέρχεται από δύο σερί νίκες (3-0 με ΑΕΛ και 1-3 με Βόλο), ενώ ακόμα και στην Τούμπα είχε καλή εικόνα παρά την ήττα με 1-0. Ο Καρέρα είχε «διαβάσει» άριστα τον ΠΑΟΚ και το ίδιο θέλει να κάνει και με τον Ολυμπιακό, όπου τον νοιάζει κυρίως να μη χάσει. Έχει ξεκουράσει όλους τους βασικούς του παίκτες, ενώ άγνωστο παραμένει εάν θα ξεκινήσει ο Ολιβέιρα ή ο ξεκούραστος (έλειπε από τρία ματς λόγω τιμωρίας) Λιβάγια. Εντός η Ένωση έχει ρεκόρ 7-2-1, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της, ενώ 7/10 ήταν και goal-goal.

Ο Ολυμπιακός με τη δύσκολη νίκη με 1-0 κόντρα στον ΟΦΗ παρέμεινε πρώτος και στο +1 από τον ΠΑΟΚ, όμως στην Κρήτη είχε μετριότατη εικόνα και ανάλογη εμφάνιση σήμερα, θα του κοστίσει. Τεράστιες οι απουσίες των Ποντένσε και Σεμέδο, ενώ η επιλογή του Μαρτίνς να παίζει με 4-3-3 για να δέσει το κέντρο, μεταφέρει τον Βαλμπουενά στα άκρα και τον… εξαφανίζει. Οι Πειραιώτες στα ντέρμπι φέτος αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν αποδίδουν καλά, ενώ όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ, δύσκολα γυρίζουν τα ματς

Η ΑΕΚ λόγω έδρας και φόρμας θα κοντράρει τον Ολυμπιακό και το 1.50 στην επιλογή να σκοράρει είναι… πρόκληση, ενώ οι απουσίες Ποντένσε και Σεμέδο είναι δύσκολο να καλυφθούν εκ των έσω. Αξίζει ως απόδοση το 1Χ και σαν fun bet το goal-goal.

Εκτίμηση: 1Χ (1.70) ή over 0.5 ΑΕΚ (1.50)
Fun Bet: goal-goal (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags