Facebook Pixel Sportdog.gr | La Liga: Το combo bet στη Ρεάλ και ψάχνοντας ένα γκολ για να πληρωθούμε!
| 2020-01-26 12:17:00

La Liga: Το combo bet στη Ρεάλ και ψάχνοντας ένα γκολ για να πληρωθούμε!

Sportdog Team
La Liga: Το combo bet στη Ρεάλ και ψάχνοντας ένα γκολ για να πληρωθούμε!

Πολύ δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στη La Liga για την Κυριακή.

[15.00] Θέλτα – Εϊμπάρ

Τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της με 1-1, αυτή τη φορά στη δύσκολη έδρα της Μπιλμπάο πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Θέλτα, η οποία όμως συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και πλέον βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι στο -2 από τη γραμμή της σωτηρίας και χρειάζεται άμεσα βαθμούς. Βρίσκει γκολ, όμως υστερεί αμυντικά, με συνέπεια 7/8 τελευταία παιχνίδια να είναι goal-goal. Η Εϊμπάρ με την τεράστια νίκη της με 2-0 κόντρα στην Ατλέτικο έμεινε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο +4 από τη σημερινή της αντίπαλο. Το κλίμα στην ομάδα είναι πλέον εξαιρετικό, ωστόσο εκτός έδρας έχουν προβλήματα και χρειάζονται βελτίωση. Τρέχουν ρεκόρ 1-4-5 και δεν έχουν νικήσει εδώ και τρεις αγωνιστικές. Αξίζει το ρίσκο στον άσο, όμως αμυντικά έχει τεράστια προβλήματα η Θέλτα. Πάμε με το goal-goal για ασφάλεια.

Εκτίμηση: goal-goal (1.80)

[17.00] Χετάφε – Μπέτις

Στην πεντάδα της Ευρώπης παρέμεινε η Χετάφε, η οποία στο τοπικό ντέρμπι με την τελευταία Λεγανές έκανε… περίπατο και έδειξε να συνέρχεται, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Βιγιαρεάλ και Ρεάλ. Στο τελευταίο εντός έχασαν με κάτω τα χέρια από τη «Βασίλισσα», ωστόσο συνήθως αμυντικά είναι αξιόπιστοι. Σήμερα βέβαια έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς η Μπέτις έχει τρομερή ποιότητα και βρίσκει εύκολα γκολ. Είναι πάντως στη μέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς έχει πολλά αμυντικά προβλήματα και για αυτό μετράει οκτώ goal-goal στα τελευταία 10 παιχνίδια της. Προέρχεται πάντως από το εντυπωσιακό 3-0 κόντρα στη Σοσιεδάδ, ενώ έχει σκοράρει και στις τρεις τελευταίες εξόδους της. Πρόκληση το 1.50 στην επιλογή να βάλουν έστω ένα γκολ οι φιλοξενούμενοι.

Εκτίμηση: over 0.5 Μπέτις (1.50)

[19.30] Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα

Απότομη ήταν η προσγείωση για τη Σοσιεδάδ, η οποία έχασε με… κάτω τα χέρια από τη Μπέτις με 3-0 και έπεσε στην έκτη θέση και στο -4 από την τέταρτη Σεβίλλη.  Μετρούν πλέον δύο σερί ήττες, ενώ στην έδρα τους έχουν ρεκόρ 4-2-3. Ψάχνουν μία νίκη ψυχολογίας και ο αντίπαλος σήμερα είναι ιδανικός. Η Μαγιόρκα είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, εκτός έχει ρεκόρ 0-1-8 και στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της μακριά από το γήπεδό της έχει δεχθεί από δύο γκολ και πάνω. Η Σοσιεδάδ είναι ανώτερη ποιοτικά, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και μπορεί να πάρει τον άσο, ακόμα και με γκολ.

Εκτίμηση: 1 (1.50) ή 1 και over 1.5 (1.70)

[22.00] Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης

Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Βαγιαδολίδ η οποία μετράει τρεις σερί ισοπαλίες και αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές. Προέρχεται από το 0-0 με την Οσασούνα, ενώ στην έδρα της έχει ρεκόρ 2-6-1. Παίζει αμυντικά και προτεραιότητά της είναι το μηδέν στην άμυνα, όμως η αποστολή της απέναντι στην φορμαρισμένη Ρεάλ θα είναι δύσκολη. Η «Βασίλισσα» προέρχεται από δύο συνεχόμενα τρίποντα με καλές εμφανίσεις και γκολ, το 3-0 στη Χετάφε και το 2-1 εντός με τη Σεβίλλη και πλέον νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ να επιστρέφει στην κορυφή της Ισπανίας, απέναντι σε μία Μπαρτσελόνα που έχει προβλήματα και δεν τρομάζει. Οι Μαδριλένοι είναι σε καλή κατάσταση, βρίσκουν εύκολα γκολ και μπορούν να σκοράρουν δύο φορές σήμερα και να πάρουν το διπλό.

Εκτίμηση: 2 και over 1.5 (1.65)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags