Facebook Pixel Sportdog.gr | Ματσάρα για τον… τελικό στο Λιγκ Καπ Αγγλίας και Λέστερ σε απόδοση 3.00!
| 2020-01-28 11:48:00

Ματσάρα για τον… τελικό στο Λιγκ Καπ Αγγλίας και Λέστερ σε απόδοση 3.00!

Sportdog Team
Ματσάρα για τον… τελικό στο Λιγκ Καπ Αγγλίας και Λέστερ σε απόδοση 3.00!

Το εισιτήριο για το τελικό του Λιγκ Καπ στην Αγγλία διεκδικούν Άστον Βίλα και Λέστερ, στη ρεβάνς του 1-1.

Για το αποψινό ματς βέβαια δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσουν απευθείας πέναλτι. Η νικήτρια εξασφαλίζει θέση στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το άλλο ζευγάρι στα ημιτελικά είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (1-3 στο πρώτο ματς).

Η Άστον Βίλα ούσα στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, ξεκάθαρα έχει ως προτεραιότητά της τη δεδομένη στιγμή την παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα, στην τελευταία αγωνιστική νίκησε και 2-1 τη Γουότφορντ και έκανε ένα σημαντικό βήμα, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να αισθάνονται ασφαλείς. Δεν θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα αυτή τη φορά, αφού η ομάδα δεν είχε ματς το Σαββατοκύριακο και είναι ξεκούραστη, ενώ σαφέστατα η πρόκριση σε έναν τελικό αποτελεί πρόκληση.

Η Λέστερ από την πλευρά της πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν, είναι τρίτη στο πρωτάθλημα, στο -3 από τη δεύτερη Σίτι και μόνο με… διαδοχικές αυτοκτονίες θα χάσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το Σάββατο πανηγύρισε και την πρόκριση στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με το 1-0 επί της Μπρέντφορντ. Ο τελικός του Λιγκ Καπ είναι ο μεγάλος στόχος αυτή τη στιγμή και για αυτό θα ξεκινήσει η βασική ενδεκάδα, ενώ είναι πολύ πιθανό να παίξει και ο Βάρντι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Οι «αλεπούδες» στο πρώτο ματς ήταν καλύτερες και αδικούνται από το 1-1, ωστόσο τώρα θα πρέπει να… κάνουν τη δουλειά εκτός έδρας, όπου φέτος τα πηγαίνουν πολύ καλά με ρεκόρ 7-1-4 στην Πρέμιερ.

Η Βίλα θα το παλέψει, όμως υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και κινήτρου. Η Λέστερ το θέλει πολύ και θα το πάρει από το 90λεπτο και όχι τα πέναλτι. Βέβαια οι «χωριάτες» θα δώσουν μάχες και ίσως βρουν πάλι κι ένα γκολ. Τέσσερα σερί goal-goal μετρούν στο πρωτάθλημα, ενώ δίχτυα βρήκαν και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Αξίζει το ρίσκο στο goal-goal και διπλό.

[21.45] Άστον Βίλα – Λέστερ

Εκτίμηση: 2 (1.70)
Fun Bet: goal-goal και 2 (3.05)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags