Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μεγάλη ευκαιρία της Μίλαν και το… κυνηγητό στον προπονητή – Απόδοση πρόκληση!
| 2020-01-28 14:45:00

Η μεγάλη ευκαιρία της Μίλαν και το… κυνηγητό στον προπονητή – Απόδοση πρόκληση!

Sportdog Team
Η μεγάλη ευκαιρία της Μίλαν και το… κυνηγητό στον προπονητή – Απόδοση πρόκληση!

Τι ποντάρουμε σήμερα;

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας διεκδικούν Μίλαν και Τορίνο, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο «Σαν Σίρο» και να είναι νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Η Μίλαν έχοντας μείνει 20 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και ούσα οριακά στην έκτη θέση σε ισοβαθμία, έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου. Οι «ροσονέρι» βρίσκονται άλλωστε σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, μετράνε τρεις σερί νίκες και είναι τέσσερα ματς αήττητοι, ενώ προέρχονται από το διπλό με 1-0 στην Μπρέσια. Είναι σε καλή κατάσταση, έχουν αποκτήσει ξανά ψυχολογία, ενώ σιγά – σιγά παρουσία και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βελτιώνονται επιθετικά.

Στην Τορίνο τα πράγματα είναι πάρα πολύ ζόρικα, καθώς η βαριά ήττα στο πρωτάθλημα με 7-0 εντός από την Αταλάντα, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των οπαδών, οι οποίοι ζήτησαν από τη διοίκηση την άμεση αποχώρηση του προπονητή. Ο Ματζάρι πάντως για την ώρα πήρε άλλη μία ευκαιρία, όμως το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ βαρύ. Για σήμερα μάλιστα έχει και σημαντικές απουσίες λόγω τιμωριών και απουσιών σε όλες τις γραμμές, ενώ υπάρχει και κάκιστη παράδοση με τη Μίλαν, κόντρα στην οποία τρέχει ρεκόρ 2-4-0.

Αν και το ματς θα είναι δύσκολο, η Μίλαν έχει το προβάδισμα λόγω φόρμας και έδρας και θεωρώ ότι μπορεί να πληρώσει και σχετικά εύκολα. Σε κάκιστη κατάσταση τα αποδυτήρια της Τορίνο, η απόδοση στον άσο είναι… προκλητική για την κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες.

[21.45] Μίλαν – Τορίνο

Εκτίμηση: 1 (1.80)

Πηγή: onlinebet24.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags