Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψάχνοντας ένα γκολ για να πληρωθούμε στο Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ – Πρόταση στο 2.65!
| 2020-01-29 19:37:00

Ψάχνοντας ένα γκολ για να πληρωθούμε στο Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ – Πρόταση στο 2.65!

Sportdog Team
Ψάχνοντας ένα γκολ για να πληρωθούμε στο Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ – Πρόταση στο 2.65!

Το παιχνίδι που… χρωστάει για το πρωτάθλημα της Premier League δίνει απόψε η πρωτοπόρος Λίβερπουλ στη δύσκολη έδρα της Γουέστ Χαμ.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού σε τριπλή ισοβαθμία, δίνουν μάχη για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις και προέρχονται από την ήττα με 4-1 στη Λέστερ, ματς στο οποίο το σκορ άνοιξε στα τελευταία λεπτά. Αποκλείστηκαν και από το Κύπελλο το Σάββατο, χάνοντας εντός έδρας 1-0 από τη Γουέστ Μπρομ, ωστόσο δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα και έπαιξαν με αναπληρωματικούς, καθώς η προσοχή τους είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα.  Αξίζει να αναφέρουμε πως εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-2-6 και ότι έχει σκοράρει για 10 σερί ματς μπροστά στο κοινό της, μόνο στην πρεμιέρα έμεινε δηλαδή στο μηδέν, ενώ έχει βρει έστω ένα γκολ στα 7/8 τελευταία της παιχνίδια στην Premier ανεξαρτήτως έδρας.

Η Λίβερπουλ από την πλευρά της είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, είναι στο +16 από τη δεύτερη Σίτι με ματς λιγότερο (!) και εκτός έδρας έχει ρεκόρ 10-1-0. Φυσικά είναι αήττητη φέτος με μόλις μία ισοπαλία και έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της, ενώ προέρχεται από το… ζόρικο 2-1 στην έδρα της Γουλβς. Τεράστιο πρόβλημα η απουσία του Μανέ, η οποία πάντως βρίσκει άνετα γκολ φέτος, φτιάχνει πολλές φάσεις και μετράει 8/11 over 2.5 εκτός έδρας.

Η Λίβερπουλ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο οι αποδόσεις δεν αξίζουν στο διπλό και για αυτό θα κυνηγήσουμε το goal-goal ή καλύτερα έστω ένα γκολ της Γουέστ Χαμ. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι αποτελεσματικοί και μπορούν σήμερα να επιβεβαιώσουν τα στατιστικά, ακόμα κι εάν χάσουν το ματς από μία ανώτερη ομάδα, η οποία όμως έχει και κάποια διαστήματα χαλάρωσης, βλέποντας πως δεν υπάρχει τρόπος πλέον να χάσει το πρωτάθλημα.

[21.45] Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ

Εκτίμηση: over 0.5 Γουέστ Χαμ (1.70) ή goal-goal (1.85)
Fun Bet: goal-goal και over 2.5 (2.15)
και goal-goal και 2 (2.65)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags