Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυάδα στο 2.50: Η Μπαρτσελόνα σε… τίμια απόδοση και το διπλό λόγω ποιότητας και φόρμας
| 2020-01-30 19:44:00

Δυάδα στο 2.50: Η Μπαρτσελόνα σε… τίμια απόδοση και το διπλό λόγω ποιότητας και φόρμας

Sportdog Team
Δυάδα στο 2.50: Η Μπαρτσελόνα σε… τίμια απόδοση και το διπλό λόγω ποιότητας και φόρμας

Δύο παιχνίδια ξεχωρίσαμε από το κουπόνι της Πέμπτης, το οποίο είναι αρκετά πλούσιο.

Συνδυάσαμε μάλιστα ποδόσφαιρο και μπάσκετ, καθώς θα ασχοληθούμε με την Μπαρτσελόνα και το Κύπελλο Ισπανίας, αλλά και με τη Euroleague.

[20.00] Μπαρτσελόνα – Λεγανές

Από το… κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μπαρτσελόνα, η οποία δεν δείχνει να βελτιώνεται ούτε μετά την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Το προηγούμενο Σάββατο έχασε με 2-0 στη Βαλένθια, έπεσε από την κορυφή και είναι πλέον στο -2 από τη Ρεάλ, ενώ η κριτική έχει φουντώσει. Μία αποτυχία στο νοκ άουτ ματς για το Κύπελλο απόψε, θα προκαλέσει απίστευτους τριγμούς. Γι’ αυτοί λοιπόν αναμένεται να κατέβουν με την ενδεκάδα των βασικών, έχοντας ακόμα και τον Λιονέλ Μέσι στο αρχικό σχήμα. Άλλωστε, στο πρωτάθλημα η Λεγανές έβαλε… ζόρια στην Μπαρτσελόνα, η οποία νίκησε δύσκολα με ανατροπή και σκορ 1-2. Οι φιλοξενούμενοι κατεβαίνουν στο ματς χωρίς άγχος, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή περισσότερο τους ενδιαφέρει η μάχη που δίνουν για τη σωτηρία στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Μπαρτσελόνα θα περάσει και ψάχνει μία μεγάλη νίκη μετά από καιρό. Εφόσον επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ και ξεκινήσουν πολλοί βασικοί, αξίζει το ρίσκο με τα γκολ.

[20.30] Άλμπα Βερολίνου – Φενέρμπαχτσέ

Συνεχίζουμε μπασκετικά και με την αναμέτρηση της Άλμπα κόντρα στη Φενέρ για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Οι Γερμανοί έχουν ρεκόρ 7-14 και 4-5 εντός και μοιάζει αδύνατον να προλάβουν την οκτάδα, ειδικά με εμφανίσεις όπως αυτή στη Ζαλγκίρις όπου έχασαν μόνο με… 104-80. Η προσγείωση ήταν απότομη μετά τα δύο διπλά σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο δεν πρόκειται για μία ομάδα με ποιότητα και πλάνο. Τρίποντα σουτάρουν συνεχώς κι εάν δεν βρουν καλές άμυνες, δημιουργούν ζημιές. Η Φενέρ από την πλευρά της βρίσκεται σαφέστατα σε ανοδική πορεία και δείχνει να έχει ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση. Μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, προέρχεται από το άνετο σχετικά 73-64 κόντρα στην Αρμάνι, ενώ πλέον με ρεκόρ 9-12 βλέπει αισιόδοξα την οκτάδα. Για να προλάβουν τα πλέι οφ οι Τούρκοι πρέπει να πάρουν ματς σαν το σημερινό και εκτιμώ ότι πλήρεις μπορούν να τον καταφέρουν.

Η δυάδα της Πέμπτης:

[20.00] Μπαρτσελόνα – Λεγανές: 1 και over 2.5 (1.65)
[20.30] Άλμπα Βερολίνου – Φενέρμπαχτσέ 2 και χάντικαπ Φενέρ- 2.5 (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags