Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή δυάδα σε απόδοση 3.50: Ο δυνατός άσος της ημέρας και τα γκολ
| 2020-01-31 09:36:00

Τρομερή δυάδα σε απόδοση 3.50: Ο δυνατός άσος της ημέρας και τα γκολ

Sportdog Team
Τρομερή δυάδα σε απόδοση 3.50: Ο δυνατός άσος της ημέρας και τα γκολ

Υπάρχουν και την Παρασκευή στοιχηματικές ευκαιρίες.

Πλούσια αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα σε όλη την Ευρώπη, με πολλά και ενδιαφέροντα ματς. Εμείς ξεχωρίσαμε μία καλή δυάδα από την… αγαπημένη Γαλλία 2 και φουλάρουμε για ταμείο.

[21.00] Χάβρη – Λανς

Μεγάλο ντέρμπι στη Β’ Γαλλίας ανάμεσα στην πέμπτη της βαθμολογίας Χάβρη και τη δεύτερη Λανς, με τη μεταξύ τους διαφορά μετά από 21 παιχνίδια να είναι στους επτά πόντους. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ, προέρχονται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην επίσης δυνατή Τρουά, ενώ εντός έχουν ρεκόρ 4-5-1 με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα. Σκοράρουν για επτά σερί αγωνιστικές, ενώ εντός έδρας έχουν βρει γκολ στα 8/10 παιχνίδια. Η Λανς από την πλευρά της έχει στόχο φέτος την απευθείας άνοδο, βρίσκεται στην πρώτη δυάδα, ωστόσο η διαφορά των τριών βαθμών από τους διώκτες της δεν είναι ασφαλής. Εκτός έχουν ρεκόρ 5-4-2, προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες με 1-1, ενώ έχουν βρει δίχτυα στα 8/9 τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας. Αφήνουμε το σημείο και πηγαίνουμε με τα γκολ.

[21.00] Τρουά – Γκρενόμπλ

Ευκαιρία για να πλησιάσει στην πρώτη δυάδα έχει απόψε η Τρουά, η οποία κυνηγάει τη Λανς και περιμένει… δώρο από τη Χάβρη. Είναι σε θέση πλέι οφ και στο -4 από τη δεύτερη θέση, εντός έδρας έχει ρεκόρ 6-0-4 και μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Εκτός όμως έχει προβλήματα και οι δύο συνεχόμενες ήττες από Κλερμόν και Χάβρη την έχουν βάλει σε… μπελάδες. Ψάχνει μόνο τρίποντο απόψε και απέναντί της έχει έναν αντίπαλο στα μέτρα της. Η Γκρενόμπλ είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, ούτε θα κινδυνέψει ούτε θα πάρα παραπάνω, εκτός έχει ρεκόρ 3-5-3 και έχει μία νίκη στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές. Αρέσκεται στις ισοπαλίες, όμως η Τρουά δεν είναι διατεθειμένη απόψε να πετάξει δύο βαθμούς.

Η δυάδα της Παρασκευής: [21.00] Χάβρη – Λανς goal-goal (1.85)
[21.00] Τρουά – Γκρενόμπλ: 1 (1.90


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags