Facebook Pixel Sportdog.gr | Το στοίχημα που… πάντα πληρώνει με Παναθηναϊκό και η "μπόμπα" στο 2.30!
| 2020-01-31 17:30:00

Το στοίχημα που… πάντα πληρώνει με Παναθηναϊκό και η "μπόμπα" στο 2.30!

Sportdog Team
Το στοίχημα που… πάντα πληρώνει με Παναθηναϊκό και η "μπόμπα" στο 2.30!

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πορεία του στη φετινή Euroleague δίνει απόψε (22.00) ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βαλένθια.

Οι Ισπανοί είναι στην έβδομη θέση με ρεκόρ 10-11 και 6-3 εντός και δίνουν μάχη για να προλάβουν τα πλέι οφ. Προέρχονται από την ήττα στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ με 81-70, ωστόσο είχαν προηγηθεί δύο σερί νίκες εκτός με Χίμκι και Μπασκόνια. Στο τελευταίο εντός πάντως η Βαλένθια είχε χάσει από τον Ολυμπιακό με 91-93, ενώ συνηθίζει να πηγαίνει σε υψηλά σκορ. Με εξαίρεση το ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, στα προηγούμενα πέντε είχε σημειώσει πάνω από 85 πόντους, ενώ εντός έδρας στα δύο τελευταία σταμάτησε στους 91 πόντους και για πέντε σερί εντός έχει πάνω από 89 πόντους στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, όπως παραδέχθηκε και ο Ρικ Πιτίνο, ταξίδεψε στην Ισπανία με στόχο το διπλό που θα τον φέρει πιο κοντά στον μεγάλο στόχο της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την τέταρτη θέση. Οι Πράσινοι είναι έκτοι με ρεκόρ 13-8 και 4-5 εκτός και απέχουν μία νίκη από την Πέμπτη Μακάμπι και δύο από την τέταρτη Μπαρτσελόνα. Το Τριφύλλι μετράει τρεις σερί νίκες εντός έδρας έχοντας πετύχει και στις τρεις πάνω από 96 πόντους, ενώ στα τελευταία πέντε παιχνίδια του είχε στην επίθεση πάνω από 87 πόντους. Βέβαια, όπως συμβαίνει και με τη Βαλένθια, ούτε ο Παναθηναϊκός φημίζεται για την άμυνά του και δεν είναι τυχαίο πως οι αντίπαλοί του ξεπερνούν άνετα τους 80 πόντους, όπως και ότι δέχθηκε στο ΟΑΚΑ από Μπάγερν 83 πόντους, από Ζαλγκίρις 94 και από τη Βιλερμπάν 88!

Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο η βασική μας επιλογή θα είναι οι πόντοι, τόσο στο ματς όσο και ειδικά του Παναθηναϊκού. Βαλένθια και Παναθηναϊκού πηγαίνουν άνετα πάνω από τους 80 πόντους, ενώ θα… ρίσκαρα και με το διπλό. Καλύτερη ομάδα το Τριφύλλι, βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι εάν θέλει το κάτι παραπάνω, πρέπει να αρχίσει να παίρνει διπλά.

[22.00] Βαλένθια – Παναθηναϊκός

Εκτίμηση: over 167.5 (1.55) ή over 84.5 Παναθηναϊκός (1.65)
Fun Bet: 2 με χάντικαπ -3.5 Παναθηναϊκός (2.30)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags